Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ravivihjeet

Jokimaan ravivihjeet 30.11: Fullhand Comery illan varmin

Lähtö 6 / 9 Fullhand Comery

Perjantain Toto5-pelin todennäköisin voittaja on 6. lähdön 9 Fullhand Comery. Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettava on parantanut jatkuvasti otteitaan ja ollut kahteen viimeiseen oikeinkin vakuuttava. Porissa ruuna oli keulaan kierrettyään ylivoimainen ja Jokimaalla se vei parhaat palat johtavan rinnalta. Tällä kertaa vastus näyttää hyvästä ykköspalkinnosta huolimatta todella sopivalta ja Fullhand Comery kiertää takarivistäkin ykköseksi.

Lähtö 7 / 10 Mass Attack

7. lähdön todennäköisin voittaja on 3 Denny Crane, mutta enemmän pelillistä mielenkiintoa on 10 Mass Attackissa. Juho Ihamuotilan suojatti on startannut tauon jälkeen kolmesti ja tehnyt nousujohteista työtä. Viimeksi Tampereella Ihamuotila piilotti ruunan 5. sisälle, josta se tykitti terävällä loppuvedolla kärkeen. Ruunan lähtöpaikka on asiallinen ja kuten viime starteissa on nähty, ei keskipitkä matkakaan tuota vaikeuksia.

Lähtö 8 / 3 The Dude

8. lähdön perusmerkki on kovissa Kasvattajakruunu-lähdöissä hienosti esiintynyt 3 The Dude. Viimeksi Jyväskylässä ruuna matkusti 3. ulkona, josta kiri maalisuoralla vahvasti viidenneksi ja edelliskerralla Ville Tonttilan suojatti taisteli johtavan rinnalta kolmanneksi. Jokimaalla vastus on selvästi viime kertoja helpompi ja tehtävää helpottaa myös se, että kovimmat vastustajat 9 Don Corleone Trot ja 11 Hazelhen Hermes on arvottu takariviin. Niinpä The Dude on kiinni koko matkan johdossa.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi