Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ravivihjeet

Jokimaan ravivihjeet 9.10: Lyömätön Amazing Warrior

Lähtö 4 / 1 Paddock’s Star

4. lähdön 1 Paddock’s Star pääsee matkaan loistavista asemista tasoltaan ehkä heikoimmassa Jokimaa Tekee Tähtiä-karsinnassa. Jarmo Savolaisen suojatti on kilpaillut jo pitkään vahvassa iskussa ja tiistaina sillä on hyvä tilaisuus palata voittojen tielle. Viimeksi Vermossa ruuna kiri 3. sisältä tilaa saatuaan terävästi kolmanneksi ja osoitti jatkavansa iskussa.

Lähtö 6 / 9 Amazing Warrior

6. lähdön 9 Amazing Warrior on kehittynyt kauden loppua kohden isoin harppauksin ja viimeksi Vermossa ruunan suoritus oli sanalla sanoen mykistävä. Ari Moilanen käänsi ruunan takasuoralla reissuun ja ruuna pamautti hetkessä keulaan ja lähti karkuun vastustajiltaan. Täyden matkan voittoaika 13,0 on varsinkin syksy huomioiden häikäisevä. Mikäli Seppo Mäntyniemen suojatti jatkaa Jokimaalla vastaavia otteita, ei se ole Toto5-pelin kolmannessa kohteessa lyötävissä.

Lähtö 7 / 10 Boadicea

Veikkaamalla 7. lähdön voittajan oikein osoitteessa radiovoima.fi, osallistut jälleen Jokimaan VIP-lippujen arvontaan. Kohteen todennäköisin voitttaja on 10 Boadicea. Harri Koivusen valmennuksessa tällä kaudella loistoon noussut tamma on ollut pienen sairaustauon jälkeen vakuuttava. Ensin Porissa se kiri 4. ulkoa voittoon ja viimeksi Turussa Boadicea lipui johtavan rinnalta rankan esityksen jälkeen upeasti ykköseksi.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi