Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ravivihjeet

Jokimaan vihjeet 23.8.: Valentin ei kävele

Lähtö 4 / 3 Valentin Laday

Kesäkuussa pitkältä tauolta palannut 3 Valentin Laday on esiintynyt paussin jälkeen yhtä starttia lukuun ottamatta asiallisesti. Viimeksi Vermossa ruuna jäi taivaltamaan toiselle ilman selkää, josta puristi mukavasti viidenneksi. Myös Rovaniemellä Matias Salon suojatti jäi johtavan rinnalle, josta kesti neljänneksi. Jokimaalla Antti Teivainen tähtää loistavalta lähtöpaikalta keulajuoksuun, jonka jälkeen Valentin Laday pystyy haastamaan suosikki Ramboldo Jetin.

Lähtö 5 / 2 Smiley Match

Tasaisen 5. lähdön ideamerkki on 2 Smiley Match. Urallaan vasta kaksi kilpailua juossut tamma on osoittanut omaavansa hyvän juoksupään. Viimeksi Kouvolassa tamma ravasi johtavan rinnalla, josta purjehti lopussa helposti ykköseksi. Jokimaalla vastus on toki selvästi viime starttia kovempi, mutta Christa Packalenin valmennettava menee varmasti starttien myötä eteenpäin ja pystyy kamppailemaan jälleen voitosta.

Lähtö 7 / 6 Capo The Eemil

7. lähdön perushevonen on 6 Capo The Eemil. Viimeksi Kouvolassa Mauno Mäntylän ruuna kiihdytti keulaan, josta hallitsi vakuuttavasti maaliin saakka. Jokimaalla Tommi Kylliäisen taktiikka on taatusti sama ja tehtävää helpottaa se, että kovin vastustaja Carlos La Renta on arvottu takarivin paikalle.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi