Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ravivihjeet

Suur-Hollola-lauantain 30.6. Toto76-ravivihje – Jonesyn vuosi?

Lauantain upeatasoinen Toto76-kierros käynnistyy suomenhevoslähdöllä, jossa 6 Välkyn Tuisku on lähellä koko matkan johtoa. Täydellä matkalla se kaipaa kuitenkin varmistuksia. Toinen kohde on Suur-Hollola-ajon ensimmäinen välierä ja siihen isketään varmaksi mahtavaa kautta tekevä 3 Atupem. Antero Tupamäen suojatilla on takana vähiten kisoja koko porukasta, mutta se on osoittanut alkuvuoden aikana nousevansa pian maamme lämminverieliittiin. Lopullisen läpimurron aika voi olla jo tänä viikonloppuna.

Kolmannen kohteen 3 Jonesy on rivin todennäköisin voittaja. Tuomas Korvenojan valmennettava palasi Tampereella 10 kuukauden tauolta häikäisevässä vireessä. Viime vuonna toiseksi ja toissa vuonna kolmanneksi Suur-Hollolassa sijoittunut ori on nyt kisan suurin voittajasuosikki. Kolmas välierä on huippulaadukas lähtö. Hyviltä paikoilta lähtevät tammat 1 Callela Ladyboss ja 2 Ranch Kelly ovat loistokunnossa. 5 Next Direction on raju menijä, mutta vire sairaustauolta on arvoitus. 6 Elian Webillä on pitkän tauon jälkeen vasta yksi lähtö alla ja kokenut 8 Shadow Woodland on haastavalla paikalla. Mikä lähtö!

Viides kohde on todella tasainen. Suosikkien tueksi yllättäjinä mukaan 9 Petersin ja 8 Quite A Boy. Kuudennessa kohteessa suosikit menestyvät haastavilta paikoiltakin. 11 Her Royal Highness ja 13 MAS Aristocrat rastitaan ensimmäisinä. Päätöskohteen suosikki 7 Double Boost joutuu pahalta lähtöpaikalta koville. Lujaa lähtevä 8 One Break Broline sekä jatkuvasti vahvoja juoksuja tekevä 1 Excalibur It ovat pakkorasteja.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi