Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ravivihjeet

Jokimaan vihjeet 19.3: Seapearl nousukunnossa

Lähtö 1 / 2 A Lala Lala Long

Heti Jokimaan avauslähdöstä löytyy erittäin todennäköinen voittaja. 2 A Lala Lala Long on esittänyt uransa alkuvaiheessa hyviä otteita, vaikka voittotili näyttääkin vielä kahdeksan kilpailun jälkeen nollaa. Siru Juutisen valmennettava starttasi viime maanantaina Forssassa, jossa kamppaili johtavan rinnalta sinnikkäästi kakkoseksi. Jokimaalla johtopaikka lienee tamman ulottuvilla ja sieltä uran avausvoitto on lähellä.

Lähtö 2 / 3 Naomi Wibb

Toisen lähdön perusmerkki 3 Naomi Wibb. Tamma palasi vajaat kaksi viikkoa sitten Vermossa tauolta ja esiintyi heti edukseen ottamalla johtavan takaa hopeaa. Jokimaalla tamma pääsee matkaan loistavalta paikalta ja Jukka Torvinen pääsee valitsemaan keula- ja selkäjuoksun välillä. Molemmilla taktiikoilla Naomi Wibb osallistuu voittokamppailuun.

Lähtö 4 / 9 Seapearl

Jokimaan neljäs lähtö on tammojen välinen taisto. Yllättäjän etsijät huomioivat nousukuntoisen 9 Seapearlin. Leena Hietasen suojatin edellisestä voitosta on vierähtänyt jo vuosi, mutta nyt kuntokäyrä näyttää siinä määrin ylöspäin, että voittojen tielle palaaminen tapahtuu pian. Viimeksi Tampereella Seapearl kehitti hyvän loppukirin joka kantoi aivan voittaja Callela Elmon tuntumaan. Jokimaalla lähtöasetelmat ovat asialliset, eikä suosikkien kukistaminen ole mahdotonta mikäli juoksunkulussa on hieman tuuria.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi