Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ravivihjeet

Jokimaan vihjeet 1.3.: Elegant Prayer illan ykkösidea

Lähtö 4 / 8 Vihellys

Tauon jälkeen kahdesti startannut 8 Vihellys on lähellä kauden toista voittoa. Kim Åkerlundin ajokki kiri Jyväskylässä nappireissun jälkeen varmaan voittoon. Tampereella ori vakuutti vieläkin enemmän, kun paikkasi alkulaukkansa hienosti nousten kolmanneksi. Huolimatta kovasta esityksestä Vihellys tuli maaliin paljon voimia tallella. Vihellys lähtee kovaa liikkeelle ja ulkoradan paikaltakin sillä on tilaisuus päästä keulaan hallitsemaan tapahtumia.
 

Lähtö 6 / 11 Elegant Prayer

6. lähdön potentiaalinen yllättäjä on 11 Elegant Prayer. Pystyvä ori starttasi viime kaudella vain kahdesti ja helmikuun puolivälissä Vermossa se palasi jälleen tauolta. Kari Vartiaisen valmennettavan esitys oli siinä määrin lupaava, että Jokimaalla se kuuluu jo pelihevosiin. Elegant Prayer revitti Vermossa johtopaikalle ja jatkoi kierros jäljellä johtavan takana. Sieltä se tsemppasi kova avauskierros huomioiden mainiosti kolmanneksi. Jokimaalla oriin lähtöpaikka on haastava ja ihan kärkisijaan vaaditaan tuuriakin, mutta onnistuessaan se palkitsee siihen luottaneet mukavalla kertoimella.
 

Lähtö 7 / 2 Rowhill’s Jack

7. lähdön todennäköisin voittaja on 2 Rowhill’s Jack olkoonkin, että hevosen vire ei ole juuri nyt aivan huipussaan. Hanna Pasasen suojatin viime startti nähtiin Kouvolassa, jossa ruuna oli johtopaikalta hyvä kakkonen. Jokimaalla lähtöpaikka on paras mahdollinen ja luvassa on juoksu joko keulassa tai kärjen tuntumassa.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi