Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ravivihjeet

Jokimaan ravivihjeet 20.2.: Ihamuotilan ruuna valmis voittamaan

Lähtö 5 / 4 Honey Avenger

5. lähtö vaikuttaa paperilla erittäin tasaiselta. Niukka ykkösmerkki on talven aikana uutta potkua otteisiina löytänyt 4 Honey Avenger. Toissa kerralla Turussa tamma kiersi pitkään kolmatta rataa pitkin ennen kuin pääsi johtavan rinnalle. Vaativasta reissusta huolimatta Honey Avenger tsemppasi kuudenneksi. Viimeksi Kuopiossa kiritilat avautuivat myöhään, eikä tamma ehtinyt pirteästä loppuvedosta huolimatta kärkeen. Jokimaalla lähtöasetelmat ovat hyvät ja totosija sen myötä otettavissa.

Lähtö 6  / 10 San Jose Shark

6. lähdössä kiinnostaa Juho Ihamuotilan tallista erittäin lupaavan aloituksen tehnyt 10 San Jose Shark. Ruuna palasi tammikuun lopussa 9,5 kuukauden tauolta ja esiintyi heti edukseen. Ihamuotila panosti suojatillaan alkuun hieman, mutta paikkaa parijonosta ei löytynyt. Tämän jälkeen San Jose Shark peruutteli takajoukkoihin, josta pujotteli lopussa vahvasti kolmanneksi. Nyt ruunalla on startti allla, eikä vastuskaan näytä erityisen kovalta. Niinpä San Jose Shark on yksi illan parhaista peli-ideoista.

Lähtö 7 / 4 Nitro Diablo

7. lähdön perushevonen on 4 Nitro Diablo. Tapio Mäki-Tulokkaan tallin ruuna voitti viime starttinsa Forssassa johtavan rinnalta niukasti, mutta hallitusti. Edelliskerralla Jokimaalla hevonen taipui keulapaikalta hieman ja oli pieni pettymys. Torstain lähdössä taktiset kuviot ovat arvoituksellisia, mutta Nitro Diablo on siitäkin mainio kilpuri, että se pystyy menestymään monenlaisella juoksulla.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi