Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ravivihjeet

Ravivihjeet 30.12: Jokimaan jackpot-kierrokselle loistavaa pelattavaa

Lähtö 7 / 3 Rajatapaus

7. lähdön voittajaa veikataan jälkeen osoitteessa radiovoima.fi. Lähdössä riittää vaihtoehtoja ja ainakin Toto76-pelissä kohdetta on vaikea selvittää kapeasti. Lähdön nostohevoseksi valitaan 3 Rajatapaus. Ruuna ei ole missään tapauksessa todennäköisin voittaja, mutta peliosuus on jäämässä turhan alas. Ari-Matti Konstin valmennettava on nopea ja ravivarma ja saa siten varmasti suojaisan juoksun. Näillä avuilla ainakin sijoitus kärkipäässä on haarukassa.

Lähtö 8 / 2 The Dude

Myös 8. lähdössä riittää haastetta. Yksi rastin arvoisista on Ville Tonttilan valmentama 2 The Dude. Viimeksi Tampereella ori oli erinomainen ja kiri lopussa aivan voittajan rinnalle. Edelliskerroilla The Dude starttasi kovissa Kasvattajakruunulähdöissä, joissa oli sijoituksiaan parempi. Tällä kertaa ori pääsee matkaan loistavalta paikalta, kun taas monet kovista vastustajista on arvottu ikäviin asemiin.

Lähtö 10 / 4 Evartti

10. lähdössä mukana on maan kovimpiin suomenhevosiin kuuluvat Costello, Polara ja Diktaattori. Nämä lähtevät kuitenkin matkaan 20 metrin takamatkalta ja paalulta starttaa yksi kovimpiin nousukkaisiin kuuluvista 4 Evartti. Viimeksi Oulussa Evartti palasi tauolta ja juuttui lähdön voittaneen Polaran taakse pussiin. Startti avasi varmasti paikkoja ja mikäli Evartin juoksu onnistuu, voi se hyvinkin haastaa takamatkalaiset.

Jere Törmänen
jere.tormanen@mediataloesa.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X