Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ravivihjeet

Jokimaan torstain ravivihjeet: Jade on startti alla notkeampi

Lähtö 4 / 9 Daddy De Touchyvon

4. lähdön mahdollinen yllättäjä on 9 Daddy De Touchyvon. Markku Niemisen valmennettava teki viimeksi Vermossa aiempaa pirteämmän esityksen ja pääsee Jokimaalla matkaan asialliselta paikalta. Vermossa ruuna juoksi kaukana kärjestä 6. ulkona, josta kiri viimeiset 800 metriä 12-vauhtia. Maalisuoraa ruuna tuli tosi vauhdikkaasti ja ehti lopulta kuudenneksi.

Lähtö 6 / 8 Take A Bow

8 Take A Bow on ollut pitkään pystyvän hevosen maineessa ja tehnyt toisinaan upeita esityksiä, mutta kilpaileminen on ollut ongelmien takia katkonaista. Ruuna piti kesällä taukoa ja nyt otteissa on ollut jälleen oikeaa potkua. Viimeksi Jyväskylässä Take A Bow lipui reilu kierros jäljellä johtoon ja hallitsi vakuuttavasti perille asti. Jokimaalla lähtöpaikka on ulkona, mutta nykyvireessään Take A Bow selvittää vaativankin reissun.

Lähtö 7 / 5 Stoneisle Jade

7. lähdön todennäköisimpiin menestyjiin kuuluu 5 Stoneisle Jade, vaikka tamma olikin Kouvolassa kaukana parhaastaan. Toisaalta juoksusta tuli erittäin raskas, starttiväli oli pitkä ja olosuhteetkin melko vaativat. Nyt Stoneisle Jade on startin alle saatuaan varmasti parempi ja lähtöpaikka on loistava. Kun vastuksenkaan puolesta tehtävä ei näytä erityisen vaativalta, täytyy Antti Teivaisen ajokilta odottaa menestystä.

Jere Törmänen
jere.tormanen@mediataloesa.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Ravivihjeet

Näytä seuraavat

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X