Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Iikka Nurmonen sinetöi Jokimaan valmentajaliigan voiton

Jokimaan ravikausi päättyi vaativissa olosuhteissa. Jokimaan valmentajaliigan voitti Iikka Nurmonen ja ohjastajaliiga meni Hannu Torviselle.

Toinen Toto65-kohde oli suosikki Look Completen näytöstä. Iikka Nurmonen pääsi ajokillaan johtopaikalle jo alkumatkasta ja ruuna karkasi lopussa kymmenien metrien päähän vastustajistaan. Jokimaalla ratatallia pitävä Nurmonen voitti kotiratansa valmentajaliigan selvästi. Look Completelle voitto oli kauden kuudes.

– Alku otettiin varman päälle ja päästiin helposti johtopaikalle. Hevonen rauhottui hyvin, eikä missään vaiheessa matkaa ollut minkäänlaisia ongelmia. Jos sopivia sarjoja löytyy, niin voidaan katsoa jatkossa kovempiakin tehtäviä.

Neljännen kohteen ylivoimainen voittaja oli ensimmäisessä kaarteessa johtopaikan hakenut Vuvuzela. Seppo Suurosen valmennettava on noussut loppuvuodesta loistavaan vireeseen. Toinen suosikeista Syneri pilasi pelinsä alkumatkan laukkaan.

– Hevonen oli tosi rauhallinen lähdössä ja lähti yllättävänkin hyvin liikkeelle. Synerin laukka helpotti tietysti tehtävää. Laitoin tempoa lisää jo hyvissä ajoin, sillä tamma ei kestä äkkinäisiä rytminvaihdoksia. Meillä ei ollut tänään mitään hätää, ohjastaja Ari Moilanen kertoi.

Moilanen voitti myös päätöskohteen, nyt ajokkina Lady Nightingale, joka ratkaisi voitollaan Jokimaan lämminveriliigan voiton. Takajoukoissa juossut tamma kiersi upeasti koko porukan.

– Hevonen teki pitkän kirin kolmatta rataa pitkin ja teki tosi vahvan juoksun. Tamma voitti tosi helposti, Moilanen päätti.

Seinäjoen Toto65-kohteet voittivat Juha Länsimäen ajamat Griminal Jack ja Minskaus sekä Markku Hietasen ohjastama Troopers.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi