Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Ravivihjeet 30.12.: Look Complete jatkaa voittojen tiellä

Jokimaan kauden päätösravit ovat ohjelmassa maanantaina, kun Lahti isännöi Magic Monday-iltaa yhdessä Seinäjoen kanssa. Toto65-kohteista löytyy useita varmaehdokkaita.

Seinäjoki lähtö 5 / 1 Minskaus

Seinäjoen 5. lähdön 1 Minskaus kilpailee selvästi sijoituksiaan paremmassa kunnossa. Hannu Pitkästä suojatti juoksi viimeksi Kuopiossa johtavan rinnalle ja taisteli mukavasti viidenneksi. Edellisstartissa Jyväskylässä tamma jaksoi pitkähkön kirinsä hyvin perille ja oli tuolloinkin viides. Maanantain lähtöpaikka on mitä parhain ja elementit kauden toiseen voittoon ovat olemassa.

Jokimaa lähtö 4 / 5 Look Complete

Jokimaan 4. lähdön 5 Look Complete on noussut Iikka Nurmosen valmennuksessa mahtavaan iskuun ja tehnyt jatkuvasti laatuesityksiä. Viimeksi Lappeenrannassa ruuna voitti johtopaikalta leikitellen ja edelliskerralla Jokimaalla se kesti hurjasta alkuvauhdista huolimatta urheasti kakkoseksi. Maanantaina lähtöasetelmat suosivat ja tehtävä näyttää suoraviivaiselta. Muu kuin koko matkan johto tulisi yllätyksenä.

Seinäjoki lähtö 6 / 10 Troopers

Seinäjoen 6. lähdön 10 Troopers tuskin saa maanantaina kunnon vastusta. Peräti 11 kertaa tällä kaudella voittanut ruuna on tehnyt jatkuvasti vakuuttavaa työtä ja tälläkin kertaa takarivin lähtöpaikka on vain hidaste voiton tielle. Jouko Paavolan suojatti on pystynyt voittoon erilaisilla juoksunkuluilla ja Seinäjoella vastus on viime kertoja kevyempi.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi