Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan Toto4-vihje: Lahdessa ajetaan selväpiirteinen kierros

Torstaina Jokimaan kaikissa Toto4-kohteissa erottuu muutama hevonen muiden yläpuolelle ja vihjesysteemin hinta jätetään alle 10 euroon.

Avauskohde on kahden kauppa. Huippukuntoinen 6 Look Complete pelataan selväksi suosikiksi, mutta ruuna kannattaa varmistaa, sillä suosikin tavoin loistovireessä kisaava 3 Religious pääsee todennäköisesti keulaan, josta on vaikeasti lyötävissä.

Toisessa kohteessa kiinnostaa 2 Michael. Vasta 7-vuotiaana uransa käynnistänyt ruuna haastoi viimeksi Jokimaalla voittajaa hyvin ja etenkin toissa kerralla Vermossa se esiintyi todella edukseen, kun kiri vaikeista asemista vahvasti kolmanneksi. Kyvykäs ja starttinopea 1 Giselle Nyx on tauoltakin perusmerkkejä.

Kolmannen kohteen näkemyshevonen on 9 May Rose. Tamma ei tuskin kerää eniten peliä, mutta kapasiteetiltaan se on taatusti lähdön eliittiä. May Rose aloitti marraskuun puolivälissä Iikka Nurmosen tallista ja pilasi laukkoihin, mutta kiri toisaalta kaukana taustalla vauhdilla maaliin ja osoitti jatkavansa kunnossa. Nurmonen on tuon startin jälkeen saanut kuukauden verran tutustua hevoseen ja hyvältä lähtöpaikalta kaikki on mahdollista.

Päätöskohteessa erottuu kaksi hevosta. 2 Personal Trainer laukkasi Jokimaa Tekee Tähtiä -finaalissa, mutta on muuten tehnyt hyvää työtä ja pääsee tässä keulaan. Nyt alla 1,5 kuukauden starttitauko. 6 Fountain Dynamite kilpailee kovassa iskussa ja osallistuu jälleen voittokamppailuun.

1. 3, 6 (7, 5)

2. 1, 2, 9, 7 (3, 12)

3. 9, 6, 2 (7, 8)

4. 2, 6 (4, 7)

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi