Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Nurmonen ja Holttinen illan nimet Jokimaalla

Jokimaan illan nimet olivat perjantaina Iikka Nurmonen ja Juuso Holttinen. Nurmonen ohjasti kolme voittoa, joista kaksi Holttisen valmennettavilla. Lisäksi Holttisen talliin toi voiton Hannu Torvisen ajama Whogonow.

Toto4-peli käynnistyi suosikki Captivaten voitolla. Iikka Nurmonen pääsi ajokillaan toisessa kaarteessa keulaan ja hallitsi tapahtumia varmoin ottein maaliin asti, vaikka Nitro Diablo kirikin lujaa kakkoseksi. Voitto oli kotiradan ruunalle jo kauden yhdeksäs, vaikka startteja on takana vasta neljätoista.

– Avauskierros oli aika kova ja vähän huolestuin, jaksaako ruuna perille asti. Varmoin ottein hevonen kuitenkin voitti, Nurmonen kertoi.

Toisen kohteen ykkönen oli Hannu Torvisen ohjastama Nemea Facade. Torvinen suuntasi ajokillaan ensimmäisellä takasuoralla johtoon. Maalisuoralla Je T’Aime Zon kävi jo edelläkin, mutta keskisuomalaistamma taisteli itsensä uudelleen kärkeen.

– Ajattelin ensimmäisellä takasuoralla, että keulapaikka voisi olla tarjolla ja niin olikin. Maalisuoralla oltiin jo vähän alakynnessä, mutta hevonen tsemppasi hienosti. Tämä on tosi kiva tamma, Torvinen kiitteli.

Kolmannessa kohteessa nähtiin dramatiikkaa, kun suosikki Koivikon Miisu ponkaisi viimeisellä takasuoralla laukalle ja kenttä oli avoin yllätykselle. Tilanteen hyödynsi parhaiten Jani Ruotsalaisen ohjastama Savon Sanna, joka juoksi matkalla Koivikon Miisun takana.

Keulassa juossut päätöskohteen suosikki Mark More taipui maalisuoralla ja voittoon kiri Olli Koivusen ohjastama ja Sirpa Tienhaaran valmentama Mister Lane. Voitto oli ruunalle kauden toinen.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi