Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan Toto4-vihje: Ravaako Gilde On Fire?

Jokimaalla ravataan sunnuntaina klo 16 alkaen. Iltapäivän aloittavat perheen pienimpien poniravit, jotka käynnistyvät klo 13. Toto4-pelin iso kysymys on se, mitä tekee alkusyksystä loistanut, mutta viime starteissaan laukannut kolmannen kohteen 6 Glide On Fire.

Avauskohteen tärppi on tauluaan merkittävästi paremmassa kunnossa kilpaileva 7 Carleman. Emma Väreen valmennettava laukkasi viimeksi Porissa lähtöön, mutta paikkasi erheensä vahvasti ja tuli lopulta voimia tallella vailla kiritilaa maaliin. Ruunan kunto on kohdallaan ja Jokimaalla vastus näyttää sopivalta.

Toisessa kohteessa 3 Trolle on kiinni koko matkan johdossa ja tehtävää helpottaa se, että kovimmat vastustajat on arvottu huonommille paikoille. Pertti Puikkosen suojatti laukkasi keskiviikkona häirittynä, jonka jälkeen kiri loppua vahvasti ehtien kuudenneksi. Kyvykäs 10 Lentolähetti on takarivistäkin ykköshaastaja.

Alkusyksystä mahtavaa jälkeä tehnyt 6 Glide On Fire voittaa ravia polkiessaan kolmannen kohteen, mutta viime starteissa laukat ovat astuneet kuvaan, eikä tammaan uskalla luottaa nyt täysin. Suosikin epäonnea kärkkyvät ensimmäisinä 3 Mickey The Artist ja 8 Dalton Hoss. Kyvykäs 12 Believe Your Dream on arvottu päätöskohteessa huonolle paikalle. 2 Cool Type tähtää koko matkan johtoon. 11 Gold Arrow Web on esiintynyt pitkän tauon jälkeen edukseen.

ESS:n 60 euron hintainen vihjesysteemi (varahevoset suluissa):

1. 7, 6, 4, 5, 3 (2, 1)

2. 3, 10, 5, 9, 8 (2, 6)

3. 6, 3, 8 (5, 10)

4. 12, 2, 11, 4 (6, 8)

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi