Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihjeet: Carlemanin tuurit kääntyvät

Lähtö 4 / 7 Carleman

4. lähtö avaa Toto4-pelin. 7 Carlemanin viime sijoitukset eivät lupaa paljoa, mutta hevosen kunto on kohdallaan. Viimeksi Porissa Carleman kulki alkulaukan jälkeen viimeiset 1900 metriä 14,5-kyytiä ja tuli lopulta vielä voimia tallella maaliin. Jatkuvasti kovia lähtöjä juossut ruuna kohtaa sunnuntaina sopivan vastuksen ja on lähellä kauden kolmatta voittoaan.

Lähtö 5 / 3 Trolle

3 Trolle on saanut kovimpia vastustajiaan paremman lähtöpaikan ja tähtää koko matkan johtoon. Pertti Puikkosen suojatti on tehnyt pitkän taukonsa jälkeen nousujohteista työtä. Tamma starttasi viimeksi keskiviikkona Vermossa, jossa laukkasi viimeisellä takasuoralla häiriön seurauksena. Laukkansa jälkeen Trolle pisteli maaliin sellaista kyytiä, että olisi ollut ilman häiriötä lähellä voittoa. Kouvolan ykkössijansa tamma otti johtopaikalta, josta on nytkin vaikeasti lyötävissä.

Lähtö 7 / 2 Cool Type

7. lähdön todennäköisin voittaja on 12 Believe Your Dream, mutta kyvykäs tamma on arvottu niin synkälle paikalle, että muitakin vaihtoehtoja pitää miettiä. Lähtörata-arvonnan voittanut 2 Cool Type pystyy johtamaan alusta loppuun. Jenna Pitkäsen valmennettava teki keskiviikkona kohtalaisen esityksen ja sen lisäksi että lähtöasetelmat ovat nyt tuntuvasti paremmat, kohtaa Cool Type nyt kokonaisuudessaan helpomman vastuksen. Ruuna on tehnyt pitkin syksyä mukavaa jälkeä ja ansaitsisi jo kauden avausvoiton.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi