Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Lahti/Seinäjoki 4.11.

Maanantaina Jokimaalla ajetaan Magic Monday -ravit. Illan pääpeli on Toto65, jonka kohdelähdöt ajetaan puoliksi Lahden ja Seinäjoen välillä. Molemmilta paikkakunnilta löytyy riviin hyvä varma.

Ensimmäinen varma on rivin toisessa kohteessa, Jokimaan neljännessä lähdössä kilpaileva 4 Donato E. Jarno Kauhasen treenaama kotiradan ruuna on noussut mahtavaan iskuun, ja on sopivassa tehtävässä erittäin lähellä kolmatta perättäistä keulavoittoa. Viime keskiviikkona Donato E. eteni takarivistä sujuvasti johtopaikalle, ja hallitsi 10-vauhtisessa lopetuksessa tapahtumia vuorenvarmasti maaliin saakka. Nytkin starttiraketti päässee suosiolla johtoon, eikä ole tämän jälkeen enää lyötävissä.

Toinen varma löytyy Seinäjoelta. Kolmannen kohteen 2 La Masse Monetaire on virinnyt myös mahtikuntoon, ja silläkin on haussa kolmas perättäinen täysosuma. Toissa kerran voitto Turussa tuli johtopaikalta, ja viimeksi tamma otteli rehdisti ykköseksi keulahevosen ulkopuolelta. Nyt Hannu Torvisen ajokki on arvottu loistopaikalle, mistä sillä on hyvä mahdollisuus edetä suoraan kiihdytyksessä keulaan. Vastassa on hyvävireisiä hevosia, mutta johtopaikalla juostessaan La Masse Monetaire pystyy vetämään kilpailua maaliin saakka.

1. 3, 5 (6, 8)

2. 4 Donato E. (1,5)

3. 2 La Masse Monetaire (1,4)

4. 1, 2, 3, 6, 7 (5,4)

5. 1, 3, 10 (4,2)

6. 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9 (1,11)

Lauri Hyvönen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi