Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan Toto65-vihje: Gumbert-show odotettavissa

Jokimaalla ravataan torstaina erittäin tasokkaat iltaravit, kun ohjelmassa ovat Jokimaa Tekee Tähtiä ja Hevosenomistajapokaali-kilpailun karsinnat. Kisat käynnistyvät klo 18.

Toto65-pelin käynnistävä 5. lähtö on ensimmäinen Jokimaa Tekee Tähtiä -kisan karsinta. Jokaisesta karsintalähdöstä etenee kaksi parasta reilun viikon päästä ajettavaan loppukilpailuun. Lappeenrannassa johtopaikalta vakuuttavasti voittanut 5 Personal Trainer on jälleen lähellä koko matkan johtoa. Juha Utalan suojatti parantaa jatkuvasti otteitaan ja on yksi vaihtoehto Toto65-pelin varmaksi. Kovimman haasteen tarjoavat pystyvät nelivuotiaat 1 An-Andree ja 4 Cacshot.

Vihjesysteemin varmaksi valikoidaan kuitenkin ainoastaan kolmannen kohteen 5 EL Gumbert. Ruotsissa Timo Nurmoksen tallissa valmentautuva ruuna on voittanut yhdeksästä kilpailustaan kuusi. Viimeksi Solvallassa ruuna jäi taivaltamaan johtavan rinnalle, josta kesti asiallisesti viidenneksi. Sitä edeltävässä startissa se vastasi johtopaikalta varmaan tyyliin. Jokimaalla tehtävä näyttää suoraviivaiselta. Sisäpuolella ei ole erityisen nopeita avaajia ja hyvin matkaan pääsevä EL Gumbert pääsee etenemään alkumatkasta keulaan, josta vetää lähtöä maaliin asti.

ESS:n 81 euron hintainen Toto65-vihjesysteemi (varahevoset suluissa):

1. 5, 1, 4 (9, 8)

2. 2, 1, 3 (4, 6)

3. 5 EL Gumbert (8, 4)

4. 1, 11, 8 (6, 4)

5. 11, 3, 1, 2, 5 (9, 4)

6. 7, 6, 2, 11, 3, 10 (8, 9)

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi