Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihjeet 10.10.: Anything For Youn aika onnistua

Lähtö 4 / 9 Anything For You

Ravien 4. lähdön perusmerkki ja jopa varmaehdokas Toto4-peliin on 9 Anything For You. Viime vuoden kokonaan sivussa tositoimista ollut, mutta toissa kaudella seitsemästi voittanut ruuna tekee uutta tulemista Risto Airaksisen valmennuksesta. Kauden voittotili on neljän kilpailun jälkeen avaamatta, mutta esitykset ovat olleet vahvasti nousujohteisia. Viimeksi Vermossa Iikka Nurmosen ajokki juoksi matkalla todella kaukana kärjestä, mutta ehti väkevällä kirillään kakkoseksi. Jokimaalla Anything For You pääsee iskemään kiriin paremmista asemista ja pystyy palaamaan voittojen tielle.

Lähtö 5 / 13 Another Trial

5. lähdön suosikki on pienestä kilpailutauosta ja haastavasta lähtöpaikasta huolimatta 13 Another Trial. 3-vuotias ruuna on aloittanut uransa voitolla ja kahdella kakkossijalla ja ensimmäisten starttien perusteella hevosessa on ainesta pitkälle. Viimeksi Vermossa Another Trial eteni ensimmäisellä takasuoralla keulaan ja oli lopussa täysin pitelemätön.

Lähtö 7 / 6 Deux En Un

Osoitteessa radiovoima.fi voit osallistua tuttuun tapaan kilpailuun, jos veikkaamalla 7. lähdön voittajan oikein voit voittaa VIP-liput Jokimaan raveihin. Lähdön todennäköisin voittaja on Suomessa kolmannen starttinsa tekevä ranskalaissyntyinen 6 Deux En Un. Pia Huusarin valmennettava aloitti Suomen uransa Forssassa, jossa oli johtopaikalta omaa luokkaansa. Viimeksi Turussa ruuna juoksi tasokkaassa lähdössä johtavan rinnalla, eikä jaksanut puristaa lopussa kärkitaistoon, muttei toisaalta luovuttanutkaan täysin. Jokimaan lähtö näyttää paperilla sopivalta ja Forssan lähdön tavoin luvassa lienee keulajuoksu.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi