Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Perttusen johdolla Päijät-Hämeestä Villinmiehen Tammakilpaan

Villinmiehen Tammakilvassa on tänä vuonna mukana peräti kuusi hevosta päijäthämäläisten ravivalmentajien talleista. Nelivuotiaiden lämminveritammojen suuripalkintoisin kilpailu, Villinmiehen Tammakilpa ravataan lauantaina Lappeenrannassa. Ikäluokan valtiatar selviää 2 100 metrin ryhmäajossa. Ykköspalkinto on 52 500 euroa.

Orimattilasta Tapio Perttusen valmennettavia loppukilpailussa on kolmikko Bosses Lady, MAS Chili ja Kivarin Raindance. Perttunen ajaa itse Bosses Ladyä, joka on lähdön suosikkeja, vaikka jäi karsinnassa eränsä kolmanneksi. Se lähtee loppukilpailuun ulkoa kasiradalta. MAS Chili ja Kivarin Raindance ovat karsintavoittajia, ja jälkimmäinen oli karsintojen nopein tuloksella 14,2ake. Nelosradalta lähtevän MAS Chilin rattailla istuu lauantaina Esa Holopainen ja ykkösradan Kivarin Raindancea ajaa Jarmo Saarela.

Lahtelaisen Iikka Nurmosen valmentama ja ajama Even Smaller Plum lähtee kolmosradalta. Myös se voitti karsintalähtönsä. Eturivistä pääsee lähtemään myös lahtelaisen Tommi Kylliäisen valmentama ja ajama Cover Princess. Takariviin joutui puolestaan hollolalaisen Christa Packalénin valmentama ja Susanna Packalénin kanssa omistama Smiley Match, jota ajaa Hannu Torvinen.

Suvi Lempinen
suvi.lempinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi