Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaa sunnuntaina: Piece Of Rock voittovuorossa

Lähtö 4 / 5 Piece Of Rock

Neljännessä lähdössä kohtaavat tällä kaudella vielä ilman voittoja kilpailevat lämminveriset. 5 Piece Of Rock on ollut pitkän tauon jälkeen vielä kaukana parhaastaan, mutta sunnuntain lähtö on luokkahevoselle niin sopiva, että sen täytyy olla enemmän kuin lähellä voittoa. Lähtöasetelmat näyttävät siltä, että Juha Utala pääsee suojatillaan keulaan hallitsemaan tapahtumia.

Lähtö 5 / 7 Suikun Chili

Nuorella hämeenlinnalaisohjastajalla Matti Juutilalla on kaksi hyvää voittosaumaa sunnuntain Toto4-kohteissa. Ensimmäinen niistä on 5. lähdön 7 Suikun Chili. Vahva menijä ei ole onnistunut hetkeen voiton muodossa, mutta hevosen kunto on kohdallaan. Viimeksi Forssassa Leo Lepistön suojatti kiersi matkalla johtavan rinnalle, josta taisteli kolmanneksi. Sunnuntain lähtö on tasainen ja mahdollisia menestyjiä riittää, mutta Suikun Chili tuskin kerää ansaitsemaansa kannatusta.

Lähtö 7 / 1 Moonlight Awsome

Lyhyt matka ja loistava lähtöpaikka antavat 1 Moonlight Awsomelle sauman kauden neljänteen voittoon. Keijo Koskisen valmennettava on tehnyt viime starteissaan asiallista työtä. Viimeksi Forssassa ruuna avasi lujaa johtopaikalle, luovutti paikkansa ja kiri lopussa mukavasti kolmanneksi. Jokimaalla lienee vaihteeksi keulataktiikan vuoro.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi