Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Glide On Fire vakuutti Jokimaan syysillassa

Lämminveristen ykkössarjasta muodostui Jokimaalla suosikki Sue’s Photon päästyä keulaan todellinen hölkkäkisa.

Lämminveristen ykkössarjasta muodostui Jokimaalla suosikki Sue’s Photon päästyä keulaan todellinen hölkkäkisa. Avauskierros mentiin ainoastaan 21-vauhtia ja Santtu Raitalan ajokki piti 10-vauhtisessa lopetuksessa vastustajansa vaivattomasti takanaan.

– Hevonen on ollut joskus keulassa turhan terävä, mutta nyt se oli rauhallinen kun alkuun ei tarvinnut ladata. Ruuna on löytänyt nyt ihan erilaisen suoritusvarmuuden kuin aiemmin, ajajaliigan voitosta kamppaileva Raitala sanaili.

Toisessa kohteessa nähtiin Glide On Firen häikäisevä näytös. Tommi Kylliäinen pääsi ajokillaan takarivistä loistavasti läpi ja aina keulaan asti. Lopussa tamma pakeni ylivoimaiseen voittoon hienolla syysajalla 14,3a/2140 m. Glide On Fire on juossut Kylliäiseltä käsin kolme starttia, joista saaliina on kaksi voittoa ja yksi kakkossija.

Kolmannen kohteen paras oli Marja Haakanan valmennustallin Othellos Magi. Hannu Torvinen ajoi toista rataa hiljalleen kohti keulassa juossutta Phantom Smithiä. Lopussa kovimman haasteen tarjosi sisäradalla vaaninut Coldspring, mutta Othellos Magi hallitsi tapahtumia varmaan tyyliin.

– Vietiin kesällä poika Särkänniemeen. Lähdettiin samalla reissulla Salojensaaren Martille katsomaan hevosia ja tällainen tarttui matkaan. Viime sijoitukset eivät paljoa luvanneet, mutta otettiin riski. Ruuna on nyt aika hyvä. Hienoa kun on saatu tällainen hevonen talliin, Haakana iloitsi.

Toto4-pelin päätöskohteessa nähtiin dramatiikkaa, kun suursuosikki Callela Louis laukkasi 200 metriä ennen maalia vahvasta noususta. Voiton vei keulapaikalla juossut Nina Pettersson-Perklenin valmentama Hijack’em. Hannu Torvinen ohjasti toisen Toto4-voittonsa.

– Hevonen lähti tosi kovaa liikkeelle. Matkalla mentiin reipasta, mutta ruuna tsemppasi hienosti ja voitti lopulta aika helposti. Hevonen on ollut jo pitkään hienossa kunnossa.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi