Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

White Cross Bicho Jokimaan jättiyllättäjä

Magic Monday -iltaa vietettiin Jokimaan ja Seinäjoen raveissa. Toto65-kohteissa edettiin pääasiassa kuumimpien pelihevosten merkeissä, mutta yksi suuri yllätyskin nähtiin.

Ratojen kesken jaetun Toto65-kierroksen ensimmäinen kohde ajettiin Seinäjoella. Tuomas Pakkasen valmentama 1 Crystal Cool pystyi pitämään keulapaikan kovassa alkukiihdytyksessä, jonka jälkeen tamma ei kohdannut mitään ongelmia. Maalisuoralla vastustajat jäivät parinkymmenen metrin päähän.

Jokimaalla ajetussa toisessa kohteessa nähtiin jymy-yllätys, kun Ari Moilasen ajama ja Kimmo Niemelän valmentama White Cross Bicho palasi pitkän kuivan kauden jälkeen voittojen tielle. Ruunan peliosuus Toto65-pelissä oli ainoastaan kaksi prosenttia.

Kolmas kohde ratkesi jo kiihdytykseen, kun Mika Forssin ajama suosikki Mainio onnistui pitämään sisältä johtopaikan. Ruuna irtosi lopussa kevyesti ykköseksi.

Neljännen kohteen voiton vei yli kahden vuoden kilpailutauolta palannut Loveya Fashion. Anne Luttisen tallista debyytin tehnyt tamma teki tauon aikana varsan ja palasi kilparadoille voittajana.

– Hevonen oli aika voimakkaasti ohjilla, mutta muuten ihan asiallinen. Tamma oli nuorempana meillä valmennuksessa, ajettiin hieman kilpaa ja sitten omistaja halusi teettää tällä varsan. Nyt se jatkanee kilpauraansa pidempään. Hevonen parantaa varmasti, kun saa startteja alle, ohjastaja Pekka Korpi kertoi.

Rivin eniten pelattu hevonen Halmet Star voitti viidennen kohteen johtopaikalta. Toto65-kohteiden jännittävin voittokamppailu nähtiin päätöskohteessa, kun Rambo Rivner ja Past Or Flash iskivät yhteen. Johtavan takana juossut Past Or Flash kurkotti niukkaan voittoon ja toi Santtu Raitalalle illan toisen ykkössijan.

– Juoksu meni sillä tavalla kuin toivottiinkin. Ohjastusfiilis on tällä hetkellä hyvä, kun hevoset ovat suorittaneet hienosti, ohjastajaliigan voittoa tavoitteleva Raitala kertoi.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi