Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Lahden Kuninkuusraveissa lauantaina reilut 26 000 kävijää – Jokimaan toimitusjohtaja: "Hyvillä fiiliksillä kohti sunnuntaita"

Lahden Kuninkuusravien toivotaan houkuttelevan viikonlopun aikana Jokimaan ravikeskukseen yli 51 000 kävijää. Kuva: Mirja Hussain

Lahdessa Jokimaan ravikeskuksessa järjestettävien Kuninkuusravien yleisömäärä oli lauantaina 26 122.

Jokimaan raviradan toimitusjohtaja Tomi Himanka on lukuun tyytyväinen.

– Ainahan se tietysti etukäteen jännittää, miten yleisö löytää paikalle. Markkinointi on kuitenkin selvästi tavoittanut yleisön ja olemme saaneet ihmiset liikkeelle. Hyvillä fiiliksillä kohti sunnuntaita.

Viime vuonna Kuninkuusravit järjestettiin Rovaniemen Mäntyvaaran raviradalla. Vuosi sitten raveissa vieraili lauantaina reilut 24 000 kävijää, joten Lahdessa vedettiin viime vuoteen verrattuna pidempi korsi. Himangan mukaan myös Toto-pelivaihdot ovat olleet Lahdessa tähän mennessä isompia viime vuoteen verrattuna.

Himanka odottaa sunnuntaille vielä lauantaitakin suurempaa kävijämäärää, sillä yleensä päätöspäivänä paikalla on yleensä ollut eniten yleisöä.

– Katsojat kuitenkin kuluttavat ja käyttävät enemmän palveluja lauantaina. Sunnuntaina on siis kulutuksen osalta mahdollisesti seesteisempää, Himanka lisää.

Perjantaina tapahtuma-alueella oli noin 4 500 kävijää. Himangan mukaan perjantai onkin yleensä lämmittelypäivä, jolloin tapahtumakoneisto hiotaan kuntoon ja varmistetaan, että kaikki toimii.

Lahden Kuninkuusraviviikonlopulle ei ole asetettu virallista kävijämäärätavoitetta, mutta Rovaniemen kokonaiskävijämäärä, reilut 51 000, tulee Himangan mukaan ylittää.

– Sillä uralla ollaan.

Sohvi Auvinen
sohvi.auvinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi