Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Kuninkuusravisunnuntain vihjeet: Virin Camilla ja Välkyn Tuisku suosikkeina pikamatkoille

Lähtö 3 / 1 Virin Camilla

Kuningatar- ja kuninkuuskisassa tulee sunnuntaihin lähtiessä luonnollisesti huomioida lauantain tapahtumat. Tammojen pikamatkalla 1 Virin Camilla on normaalilla tasolla suorittaessaan lähellä koko matkan johtoa. Tuulennopea tamma pääsee matkaan huippuasemista ja saanee tehdä johtopaikalla suht rauhassa töitä, sillä moni säästelee voimiaan vaativalle päätösmatkalle.

Lähtö 4 / 2 Välkyn Tuisku

Neljäntenä lähtönä ajettavalla oriiden pikamatkalla 2 Välkyn Tuisku on selvä suosikki. Mikkelissä Suurmestaruuden vakuuttavaan tyyliin voittanut ori avaa vaivattomasti keulapaikalle, josta on todella vaikeasti kammettavissa.

Lähtö 5 / 3 Whogonow

Yksi sunnuntain pelillisistä herkkupaloista on 5. lähdön 3 Whogonow. Ruuna starttasi viime perjaintaina Vieremän tasokkaassa nelivuotislähdössä ja oli vaativa juoksunkulku huomioiden erinomainen viides. Mikko Koivun valmennettava juoksi lähes koko 12,5-vauhtisen avauskierroksen toista rataa ilman vetoapua, ennen kuin pääsi etusuoralla keulaan. Lopussa luonnon lait tulivat vastaan, mutta Whogonown suoritus oli vahvasti plusmerkkinen. Jokimaalla lähtöasetelmat ovat loistavat ja ruuna pystyy viemään lähtöä alusta loppuun.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi