Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Emma Väreen Bestseller aloitti pirteästi Jokimaalla

Jokimaan perjantaina Toto4-kierros käynnistyi Esa Holopaisen ohjastaman Tokumentin voitolla. Ori oli kirikierroksen alussa vielä kaukana kärjestä, mutta rutisti maalisuoralla vahvasti ykköseksi.

– Ajattelin että niinköhän hevonen jaksaa kiertää, mutta onneksi vauhti ei ollut kauhean kovaa, valmentaja Tapani Hiltunen kertoi oriista, joka tuli hänen talliinsa helmikuun puolivälissä.

Iikka Nurmosen tallin komea meno sai jatkoa toisessa kohteessa, kun heti alussa kärkeen avannut Ilos Amadeus vastasi maalisuoralla hyvän kirin tehneelle Moves Like Jaggerille.

–  Hevonen tuli talliimme reilu kuukausi sitten. Ruuna teki tänään hyvän esityksen ja vastaili keulasta varmaan voittoon, Nurmonen sanoi.

Lämminveristen kovimman sarjan vei Bestseller, joka aloitti Emma Väreen valmennuksesta voitokkaasti. Väre tarjosi tammalle tarkan reissun, josta hevonen kiitti pirteällä loppuvedolla.

– Hevonen on ollut meillä pari kuukautta. Aika kauan meni ennen kuin tamma lämpesi meille, mutta nyt ollaan jo ihan hyvissä väleissä. Ajattelin päätöspuolikkaalla että kyllä me ainakin toiseksi kiritään. Hevonen lähti kirimään tosi hyvin kun sai vapaan radan eteensä.

Toto4-päätöksen paras oli Harri Vaittiselta voitokkaasti debytoinut Hurricane Boshoeve. Teemu Keskitalon ajokki pääsi ensimmäisessä kaarteessa keulaan ja piti paikastaan varmoin ottein kiinni maaliin asti.

ESS:n 30 euron hintaisen Toto4-vihjesysteemin kopioineet lunastivat 191,25 euroa.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi