Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihjeet: Tommi Kylliäinen avainroolissa

Jokimaan ravivihjeet 31.5: Kylliäinen avainroolissa

Lähtö 4 / 15 Tokumentti

4. lähdön potentiaalinen yllättäjä on 15 Tokumentti. Tapani Hiltusen valmennettava ei ole voittanut aikoihin, mutta viime esitysten perusteella tilanne korjaantuu pian. Joensuussa Tokumentti laukkasi alussa ja uudestaan ensimmäisellä takasuoralla, mutta paikkasi erheensä hyvin ja kiri lopussa vahvasti viidenneksi. Viimeiset 700 metriä sujuivat 25,1-vauhdilla ja niillä kyydeillä ori ehtii perjantaina pitkästä pakista huolimatta kärkitaistoon.

Lähtö 5 / 5 Talladega Ranger

5. lähdön 5 Talladega Ranger on selvästi numeroitaan parempi menijä. Ruuna on pilannut alku-urallaan usein laukkoihin ja myös lähtöpaikat ovat olleet vastaan. Jokimaalla tehtävä on vastuksen puolesta erittäin sopiva ja ravia polkiessaan Talladega Ranger on velvoitettu menestymään.

Lähtö 7 / 2 Littlebro Comery

7. lähdöstä löytyy Toto4-pelin paras varmaehdokas. 2 Littlebro Comery palasi Mikkelissä pieneltä tauolta ja vaikka ruuna sijoittui vasta seitsemänneksi, ei esitystä voi moittia. Ruuna kierteli alkumatkan kolmatta rataa ennen kuin pääsi laskeutumaan johtavan rinnalle ja antautui vaativasta reissusta huolimatta vasta loppusuoralla. Nyt Tommi Kylliäisen suojatti pääsee matkaan loistavalta lähtöpaikalta ja juoksee mielipaikallaan keulassa. Valmentaja itse odottaa hevosen olevan startti alla parempi ja koko matkan johto on todennäköinen.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi