Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan vihje 31.5.: Kotiradan kykyruuna voittaa

Jokimaan perjantai-illan ravien paras varma löytyy päätöskohteesta. Tommi Kylliäisen tallin 2 Littlebro Comeryn juoksusta tuli Mikkelissä liian vaativa, eikä suoritusta voi maalisuoran taipumisesta huolimatta moittia. Nyt ruuna pääsee hääräämään mielipaikalleen keulaan, josta vie lähtöä perille asti.

Kierros käynnistyy suomenhevosvoltilla. 2 Antin Helmi on ravilla lähellä voittoa, mutta usein laukkoihin pilaava tamma ei kelpaa paljon pelattuna varmaksi. 15 Tokumentti on pitkältä takamatkaltakin kiinnostava. Tapani Hiltusen valmennettava ei ole voittanut aikoihin, mutta viime esitysten perusteella tilanne korjaantuu pian. Joensuussa Tokumentti laukkasi alussa ja uudestaan ensimmäisellä takasuoralla, mutta paikkasi erheensä hyvin ja kiri lopussa vahvasti viidenneksi. Viimeiset 700 metriä sujuivat 25,1-vauhdilla, ja niillä kyydeillä ori ehtii perjantaina pitkästä pakista huolimatta kärkitaistoon.

Toiseen kohteeseen otetaan useampi merkki. 5 Talladega Ranger on numeroitaan parempi hevonen, mutta ruuna on usein pilannut laukkoihin ja kärsinyt myös huonoista lähtöpaikoista. Kolmannessa kohteessa 9 Top Of The World on näytöiltään ylivertainen. Jatkuvasti isosta rahasta juossutta ruunaa ei varmasti ole trimmattu pienipalkintoiseen lähtöön ja se saa lapulle kavereita.

ESS:n 30 euron hintainen Toto4-vihjesysteemi (varahevoset suluissa)

1. 2, 15, 10, 9, 1 (16, 6)

2. 5, 1, 4, 8, 9, 11 (2, 6)

3. 9, 11, 3, 4, 1 (10, 8)

4. 2 Littlebro Comery (6, 8)

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi