Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Por Nie -sisarukset vauhdissa Jokimaalla

Jokimaan Toto4-avauksen voittaja Rokin Maxi ei saanut mitään ilmaiseksi. Pertti Puikkonen lähti oriilla reissuun jo ensimmäisellä takasuoralla ja pääsi puoli kierrosta myöhemmin johtavan rinnalle. Siitä Rokin Maxi pehmitti keulassa juosseen Juntti-Jussin.

– Odotin, että hevonen kiertää johtavan rinnalle ja jyskyttää siitä parhaansa mukaan. Ori on käynyt vähän astumassa ja juoksee kilpaa harvakseltaan. Toivotaan, että hevonen pysyy terveenä ja päästään mukaan Jokimaan Kuninkuusraveihin.

Toisen kohteen ylivoimainen voittaja oli lähtölaukasta huolimatta Tapio Perttusen Justine Case, jolle voitto oli jo kauden kuudes.

– Lähtö oli tosi sekava ja tuomarit olivat ihan yössä. Mekään ei saatu kiihdytyksessä lähtörataa. Hevonen on ollut pitkään tosi hyvässä kunnossa. Takasuora mentiin oikein tosi kovaa. Lopussa se jäi jo hieman odottelemaankin muita. Tällä on sanansa sanottavana nelivuotiaiden tammojen lähdössä.

Kolmannen kohteen tiukan maalisuoran taiston käänsi edukseen Hijack’em ja päätöskohteen vei Por Nie Rock.

Kolmivuotislähdön vei johtavan rinnalta tyylikkään esityksen päätteeksi Por Nie Rockin pikkusisko Por Nie Soul. Hevosen valmentaja Markku Nieminen odottaa suojatiltaan jatkossa paljon.

– Hevonen meni eteenpäin Turun kilpailusta kun siellä se keskittyi lähinnä hirnumiseen. Sanoin jo etukäteen, että luotan tähän hevoseen paljon. Sitten kun tamma alkaa menemään tosissaan, niin se menee aika kovaa, kertoi Nieminen, jonka valmennettavat hakivat Jokimaalta kaksi voittoa.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi