Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihjeet 16.5: Jussin juhlat

Lähtö 4 / 4 Juntti-Jussi

Ravien 4. lähdössä kiinnostaa selvästi viime sijoituksiaan parempi 4 Juntti-Jussi. Antti Kinnusen suojatin kausi on käynnistynyt nousujohteisesti, ja viime esitykset ovat olleet positiivisia. Toissa kerralla Seinäjoen Toto75-lähdössä Juntti-Jussille jäi selvästi voimia varastoon, ja viimeksi Vermon hurjatasoisessa lähdössä ruuna kiri pirteästi viidenneksi. Jokimaalla lähtöasetelmat suosivat, ja vastus on selvästi viime kilpailua helpompi. Juntti-Jussilla on hyvä mahdollisuus johtaa alusta loppuun.

Lähtö 5 / 7 BWT Daenerys

7 BWT Daenerys esitti kolmivuotiskaudella lupaavia otteita ja on aloittanut uuden sesongin mukavasti. Jokimaan startissa tamma oli tauon takia vielä hieman tasainen, mutta Teivon startissa hevonen oli jo pykälää parempi. Mikäli suunta jatkuu edelleen samalla tavalla ylöspäin, on kauden avausvoittoon jo hyvät mahdollisuudet.

Lähtö 7 / 1 Robin Roof

Toto4-rivin päättävä 7. lähtö on pelimielessä todella haastava eikä voittokamppailusta voi täysin sulkea yhtään hevosta. Vermossa tauolta palannut 1 Robin Roof esiintyi niin pirteästi, että ruuna on hyvältä lähtöpaikalta perusmerkkejä. Markku Niemisen valmennettava juoksi melko kaukana kärjestä 5. Ulkona ja kiri 11-vauhtisessa lopetuksessa lupaavasti viidenneksi. Jokimaalla juoksupaikka löytyy varmasti kärjen läheisyydestä.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi