Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Antti Ojanperän tallin hevosilla upea lauantai

Jokimaan vauhdikas Superlauantai alkoi perinteisellä, upeista hatuistaan tunnetulla Lahti Ascot-tapahtumalla. Kaviouran puolella Jokimaa jakoi Toto75-kierroksen yhden Oulun kanssa.

Ennen Toto75-pelin alkua ajetussa nelivuotiaiden tammojen kohtaamisessa Tapio Perttusen Bosses Lady jatkoi vakuuttavaa menoaan ja vastasi keulasta varmasti maaliin asti. Nelivuotisikäluokan tammavaltikka pystyy tiukasti Bosses Ladyn kavioissa.

Toto75-kierros alkoi Oulusta Livi Mysteryn voitolla. Toisen kohteen hoiteli Risto Airaksiselta molemmat starttinsa voittanut Dancinginthedark. Jarmo Saarela ajoi ruunan päättäväisesti keulaan ja loppua hevonen hallitsi varmaan tyyliin. Suosikki Better Boss kiersi vahvasti kakkoseksi.

Antti Ojanperän tallille iltapäivä oli upea. Tallin suojateista Josveis vei voiton Oulussa, ja heti perään Jokimaalla iltapäivän rahakkain lähtö Suomen Cup oli keulassa juosseen Raggarin juhlaa. Ojanperän suojatti kuittasi voitostaan komeat 15 000 euroa.

Päivän pankki Lexus Dream piti viidennessä kohteessa pintansa, vaikka Special Promise kiri aivan rinnalle. Kuudes kohde oli Orimattilan Kuivannolla valmentavan Ville Tonttilan suojatin The Duden juhlaa.

– Hevonen on nopea startista ja pidettiin keulapaikka. Kurakelista olin etukäteen vähän huolissani. Tämä on iso hevonen ja voi kompuroida matkalla joten pehmeä rata ei ole eduksi. Keli oli aika vaativa ja olen tosi tyytyväinen hevoseen. 75-lähtöjä pyritään ajamaan jatkossakin, Tonttila kertoi.

Kierros päättyi Elliot Webin yllätysvoittoon.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi