Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihjeet: Iikka komentaa kotiradalla

Jokimaan ravivihjeet 11.5: Iikka komentaa kotiradalla

Lähtö 6 / 14 Better Boss

6. lähdön pelikohteena toimii 14 Better Boss. Läpi uransa kyvykkään hevosen maineessa ollut ruuna on juossut Iikka Nurmosen valmennuksesta kolme starttia ja ollut jokaiseen erinomainen. Ensin Jokimaalla ruunan loppumatkan laukkaan paloi voitto. Kouvolassa Better Boss oli ylivoimainen ja viimeksi Vermossa hevonen jäi kaikki voimat tallella vaille kiritilaa. Jokimaalla lähtöasetelmat eivät ole yksinkertaiset, mutta juoksun yhtään onnistuessa ruuna pystyy palaamaan voittojen tielle.

Lähtö 7 / 7 Fiiling

7. Lähtö on tasainen ja tasokas Suomen Cup. 7 Fiiling, 8 Kartier ja 1 Raggari muodostavat suosikkikolmikon. 7 Fiiling on kolmikosta niukasti todennäköisin voittaja. Juha-Matti Paavolan valmennettavan viime kausi meni pieleen, mutta tänä vuonna ori on aloittanut määrätietoisen nousun kohti suomenhevoseliittiä. Viime kilpailussaan Härmässä ori jyräsi johtavan rinnalta voittoon ja Kaustisella se otti omansa 3. ulkoa.

Lähtö 8 / 3 Captivate

Iikka Nurmosella on loistosauma kahteen Toto75-voittoon, kun 8. lähdön todennäköisin voittaja on hänen tallinsa 3 Captivate. Ruuna on juossut Nurmoselta neljä kilpailua, joista kolme on päättynyt voittoon. Lauantaina Jokimaalla Captivate lienee vielä pykälää edelliskertoja parempi varustemuutosten ansiosta. Nopea lähtijä pääsee loistoasemista matkaan ja on lähellä koko matkan johtoa.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi