Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Surprise Rose debytoi Nurmosella upeasti Jokimaalla

Jokimaan Toto4-peli alkoi todellisen jättiyllättäjän voitolla, kun hollolalaisen Solja Virtasen valmentama ja Esa Holopaisen ajama Ypäjä Esteriina kiitti kuskiaan nappireissusta ja kiri ykköseksi. Ennen perjantai-iltaa tamma oli voittanut 90 kilpailustaan vain yhden.

– Tamma teki viimeksi hyvän startin, mutta kyllä tämä tuli minullekin yllätyksenä. Saatiin nappireissu ja tamma kiri lopulta niukkaan mutta varmaan voittoon.

Toisen kohteen vei Iikka Nurmosen tallista vakuuttavasti aloittanut Surprise Rose. Tamma lähti etusuoralla kolmannelle ja karkasi päätöspuolikkaalla kymmenien metrien päähän vastustajiltaan.

– Hevonen oli tänään niin hyvä, että nyt harmittaa kunnolla, kun tamma laukkasi viime viikolla Tammaderbyn karsinnassa. Annoin tamman lähteä rauhassa liikkeelle. Hevonen voitti todella helposti. Tamma on ollut viime aikoina vähän hukassa ja puhuttiin omistaja Timo Hulkkosen kanssa, että kokeillaan me välillä treenata sitä, Nurmonen kertoi.

Kolmas kohde oli lämminveristen avoin ryhmäajo. Tommi Kylliäisen ajama Workout Wonder kiri porukan perältä selvään voittoon, joka oli urallaan lähes 400 000 euroa ansainneelle ruunalle vuoden ensimmäinen.

– Hienoa että voitettiin, tosi hyvä mieli siitä. Ruuna teki pitkän kirin ilman selkää. Edelleen se pieni räjähtävyys hevosen otteista puuttuu, mutta ollaan silti tosi tyytyväisiä. ”Stevie” on meille tosi tärkeä hevonen, valmentaja Jarno Kauhanen sanoi.

Yllätyksellisen Toto4-rivin päätti Katariina Inkerin valmentama Gene Touch, jolle Jani Ruotsalainen tarjosi loistavan juoksun. Oikealla rivillä lunasti 7 277,22 euroa.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi