Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihjeet 3.5: Liisillä setelirahaa?

Lähtö 4 / 13 Uutelan Liisi

Toto4-pelin avauskohteen 13 Uutelan Liisi on mainio yllätyshaku. Jukka Kauppisen valmennettavan viime sijoitukset eivät lupaa paljoa, mutta tamma on noussut rautaiseen kuntoon. Kouvolassa Pertti Puikkonen lähti ajokillaan reissuun jo 1600 metriä ennen maalia ja Uutelan Liisi kesti vaativan juoksun urheasti. Jokimaalla kyytiin hyppää Antti Teivainen, joka hänkin hallitsee suomenhevoset loistavasti.

Lähtö 5 / 2 An-Andree

2. An-Andree on kilpaillut urallaan 24 kertaa, mutta voittosaldo näyttää edelleen nollaa. Tätä voidaan pitää jo melkoisena ihmeenä, sillä ruuna on tehnyt jatkuvasti hyviä suorituksia. Hevonen on kuitenkin kärsinyt usein epäonnesta ja kilpaillut myös melko hyvätasoisissa lähdöissä. Viimeksi Forssassa Reino Palomäen suojatti kiri 4. ulkoa päätöspuolikkaan vahvasti 11,3-kyytiä ja ehti kakkoseksi. Jokimaalla ruunan lähtöpaikka on loistava ja uran avausvoitto on lähellä.

Lähtö 7 / 3 Muscleman

7. lähdössä riittää vaihtoehtoja. Yksi kohteen perusmerkeistä on 3 Muscleman. Pekka Korven valmennettava starttasi viimeksi Seinäjoen Toto75-lähdössä, jossa kesti johtopaikalta kolmanneksi. Myös Jokimaalla ruunalla on sauma päästä keulaan hallitsemaan tapahtumia. Musclemanin taistelutahdossa on kuitenkin ollut hieman puutteita ja Toto4-lapulle on syytä mahduttaa muitakin hevosia.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi