Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihjeet 25.4: Minnie vie keulasta

Jokimaan ravivihjeet 25.4: Minnie vie keulasta

Lähtö 5 / 6 Siporin Santtu

5. lähdössä karsitaan paikkoja Suomen Cupin finaaliin. Lähtö on tasainen ja mahdollisia menestyjiä löytyy kaikilta neljältä paalulta. 6 Siporin Santtu palasi huhtikuun alussa Vermossa talvitauoltaan ja aloitti vakuuttavalla voitolla. Viimeksi ruunan juoksusta tuli toivottoman vaikea ja peli pilaantui lopullisesti viimeisen kaarteen laukkaan. Hyppynsä jälkeen Siporin Santtu tuli vielä juosten maaliin. Juoksuradan paikka sopii ruunalle hyvin ja mikäli askeleet osuvat lankulle, on Tapio Perttusen ajokilla sauma päästä jopa keulaan asti. Sieltä Siporin Santtu vastaisi sitkeästi.

Lähtö 6 / 5 BWT Daenerys

Haastavan Toto4-pelin varmana voi koittaa 6. lähdön 5 BWT Daenerysia. Tapio Mäki-Tulokkaan tallin tamma palaa toki tauolta, mutta osoitti viime kaudella riittävänsä tätä tasokkaammissa tehtävissä. Tamman kovin vastustaja 10 Dalton Hoss on arvottu takariviin ja varsinkin keulaan päästessään BWT Daenerys olisi vaikeasti lyötävissä.

Lähtö 7 / 4 Memphis Minnie

7. lähdön voittajaa veikataan jälleen osoitteessa radiovoima.fi. Vaihtoehtoja riittää, mutta menestyjistä todennäköisin on 4 Memphis Minnie. Eini Markkasen suojatti on kilpaillut jo pitkään mainiossa vireessä ja kamppaili viimeksi Forssassa keulapaikalta sitkeästi kakkoseksi. Jokimaalla lähtöasetelmat suosivat ja tälläkin kertaa on keulajuoksun vuoro.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi