Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Bosses Ladyn näyttävä paluu Jokimaalla

Jokimaan torstairavien Toto65-pelin avauskohde oli Tapio Perttusen Bosses Ladyn näytöstä. Viime kaudella 3-vuotiaiden tammojen ykkönen Bosses Lady jätti vastustajansa kymmenien metrien päähän.

– Tamma on treenannut koko talven hyvin ja riskistynyt. Se kävi tänään vähän kuumana, ja otin alun varman päälle, kun lähdössä oli vähän hevosia. Juoksu meni lopulta hienosti ja tamma voitti puolivaloilla. Nelivuotiskausi on haastava, kun on paljon kilpailuja tarjolla ja uusia vastustajia tulee taas. Tästä on hyvä jatkaa, Perttunen kertoi tammasta, jolla on 28 omistajaa.

Suosikin merkeissä jatkettiin myös toisessa kohteessa, kun Lady Nightingale vastasi keulasta varmoin ottein ykköseksi. Voitto oli Leo Mönttisen valmennettavalle jo kauden kolmas.

Kolmannen kohteen voittajalle Mopoheikille ykkössija oli puolestaan jo kauden viides. Ruuna kiitti ohjastaja Teemu Okkolinia loistoreissusta ja kiri helposti ykköseksi.

– Tänään oli tarkoitus ajaa selkäjuoksu, kun viimeksi tuli epäonnistuminen. Juoksu meni hyvin ja kaikki oli tosi helppoa, Okkolin sanoi.

Sitten jysähti, kun Iikka Nurmosen tallista toisen starttinsa tehnyt Captivate vei neljännen kohteen. Nurmonen ajoi Captivaten kiihdytyksessä keulaan ja ruuna hallitsi lopulta varmasti perille asti. Rivin eniten pelattu hevonen Wilhelm Nash joutui tyytymään onnistuneen reissun jälkeen nelossijaan.

– Vuokrasin Juuso Holttiselta hiljattain yhdeksän karsinaa Jokimaalta. Täällä on hyvä valmentaa hevosia. Captivate ei ollut viime vuonna tasollaan, mutta jos hevonen jatkaa näin, niin sarjat eivät nouse heti vastaan, Nurmonen sanoi.

Ilta jatkui Callela Louisin voitolla. Ari Moilanen löysi ajokillaan kiritilat viime hetkillä ja ruuna työntyi viime metreillä ohi keulassa juosseesta Kaptahista.

– Koivusia oli joka puolella ja näytti pitkään, ettei kiritilaa löydy. Tilaa saatuaan ruuna tuli maalisuoran tosi lujaa. Kaarteet olivat ennen vaikeita, mutta ruunauksen jälkeen hevonen ravaa hyvin, Moilanen sanoi.

Toto65-peli päättyi Hannu Torvisen ajaman ja Kaisa Rossin valmentaman Nemea Facaden voittoon.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi