Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihjeet 7.3.: Shameless on keulaspesialisti

Lähtö 4 / 8 Newport Brodde

8 Newport Brodde palasi helmikuun alussa Tampereella pieneltä tauolta ja esiintyi edukseen. Starttiväliä on jälleen kuukausi, mutta sopivassa seurassa ruunaa pitää odottaa voittotaistoon. Matias Salon suojatin lähtöpaikka on näennäisesti huono, mutta eturivi näyttää siltä, että Antti Teivaisella on hyvä tilaisuus päästä ajokkinsa kanssa jo alkumatkasta johtoon.

Lähtö 6 / 8 Eeti

8 Eeti palasi tammmikuussa lähes 10 kuukauden tauolta ja latasi pöytään kolmen vakuuttavan voiton suoran. Lauantaina ori kilpaili Vermon kovassa Toto75-finaalissa ja sijoittui neljänneksi. Esitys oli kuitenkin vähintään yhtä hyvää tasoa kuin aiemmat, sillä ori tuli lopulta lähdön voittaneen Drakenin takana voimat tallella pussissa maaliin. Jokimaalla tehtävä on vastuksen puolesta helpompi ja mikäli Eeti ei jää kiihdytyksessä liian kauas kärjestä, jyrää se Jokimaan maalisuoralla kamppailuun voitosta.

Lähtö 7 / 3 Shameless

7. lähdön voittajaa voit veikata tuttuun tapaan osoitteessa radiovoima.fi. Mielipaikalleen keulaan pääsevä 3 Shameless on lähdön selvästi todennäköisin voittaja. Antti Teivaisen ajokki kilpaili viimeksi Mikkelissä, jossa kiri 3. ulkoa asiallisesti kuudenneksi. Vermon startissaan Shameless oli johtopaikalta täysin pitelemätön.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi