Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Hotshot Lucan voitokas paluu Jokimaalla

Jokimaan raveissa Toto4-pelin avauskohteessa kilpaili sunnuntaina ainoastaan kuusi hevosta, mutta tapahtumia riitti alusta alkaen. Tauolta palannut ikäluokkatähti Hotshot Luca eteni keulaan, kun kierros oli jäljellä, ja irtosi lopussa helposti vastustajiltaan.

– Suomessa joutuu ajamaan sadoista euroistakin kovaa, ohjastaja Mika Forss aloitti.

– Vajaa kierros jäljellä mahduimme nousemaan sisältä toiselle ja pääsimme keulaan. Tämä on vähän sellainen jätkä ja jää usein lopussa hieman odottelemaan, mutta sanoin oriille, että juostaanpa nyt tosissaan maaliin asti. Hevonen on tosi hienolla mallilla, ja on jännä nähdä, millainen kausi on edessä. Ennusmerkit ovat hyvät, hän jatkoi.

Valmentaja Aripekka Pakkanen vahvisti, että kaikki isot kisat kiinnostavat.

– Mutta hevosen itsensä pitää näyttää, että se kuuluu niihin lähtöihin. Toivotaan, että ori nousee ainakin Suomessa ihan ykköstasolle. Suur-Hollola-ajo on kauden päätähtäin, Pakkanen kertoi.

Myös toisen kohteen voitto meni Pakkasen talliin, kun Ari Moilasen ajama Queen Of Pirates vei keulapaikalta maaliin saakka.

– Tämä on tosi vauhdikas tamma, mutta se on aika herkkä kipeytymään ja sitä on valmennettu varovasti. Kyllä tamma varmasti hiljalleen vahvistuu.

Utalan ajokille voitto

Kolmaskin Toto4-kohde ravattiin suosikin komennossa, kun Personal Trainer ravasi ensimmäisen voittonsa Juha Utalan tallista käsin.

– Hevonen oli startti alla selvästi notkeampi (kuin suoraan tauolta). Ruuna tuli korvat kiinni maaliin ja voitti lopulta aika helposti. Tämä on tosi rehti kilpailija. Terveydentilanne näyttää nyt hyvältä, ja tällä on kykyihin nähden vielä vaatimaton voittosumma, Utala kommentoi.

Toto4-päätös meni pitkään epäonnesta kärsineelle Die Kaiserinille. Tällä kertaa Hannu Torvisen ohjastama tamma vei voiton upean esityksen päätteeksi.

– Hevonen on ollut tallissani muutaman kuukauden. Emme ole onnistuneet 75-lähdöissä, mutta kiva että pärjäsimme tänään, valmentaja Antti Kinnunen jutteli tyytyväisenä.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi