Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Ranch Kelly palasi voitokkaasti Jokimaalla

Valmentaja Anne Luttinen ja Ranch Kelly voittivat viime kesänä Suur-Hollola-ajon. Kuva: Juha Tanhua

Viime kesän Suur-Hollola-voittaja, supertamma Ranch Kelly teki voitokkaan paluun radoille torstaina Jokimaalla. Tamma voitti Toto4-pelin päätöskohteen.

– Tähän starttiin tultiin kevyillä valmisteluilla. Hetken aikaa ajetaan kilpaa ja sitten tamma astutetaan. Kelly on meidän hyvä ystävä, valmentaja Anne Luttinen tunnelmoi ystävänpäivän kunniaksi.

Toto4-pelin avauskohteen voiton vei kakkossuosikki Justine Case, vaikka suursuosikki Global Uncommon pääsi ensimmäisessä kaarteessa keulaan. Suosikin oli tyytyminen kolmossijaan, kun taas Tapio Perttusen tallin Justine Case karkasi kauas vastustajiltaan.

– Yritin lähteä reippaasti matkaan, mutta ei päästy keulaan. Saatiin kuitenkin hyvät asemat toiselta ulkoa. Hevonen piti vauhtinsa hyvin loppuun asti ja oli tänään tavallista terävämpi. Mielestäni tällä on pieniä mahdollisuuksia pärjätä tammojen ikäluokkalähdöissäkin, Perttunen sanoi.

Toisen kohteen vei Henri Bollströmin ajama ja Jarno Nykäsen valmentama Issakan Stigi. Ruuna sai loistavan startin 40 metrin takamatkalta ja sai reissun toisella ulkona. Pitkältä tauolta kahdella voitolla aloittanut ruuna ratkaisi pelin maalisuoralla varmasti edukseen.

– Hevonen tuntui koko ajan jättihyvältä. Loppukurvi ajettiin vielä sopuisasti, mutta maalisuora tultiin kovaa. Ruuna jäi lopussa vähän kuulostelemaan kun jäi yksin, mutta tosi varmasti se voitti, Bollström kehui ajokkiaan.

Kolmannen kohteen vakuuttava voittaja oli johtavan rinnalta muilta jalat alta juossut Jarkko Ristimäen tallin Stonecapes Pro.

– Mietin, että niinköhän hevonen kestää paikkaa johtavan rinnalla. Ruuna oli tänään loistava. Seuraavaksi ajetaan Mikkelin Toto75:ssä.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi