Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihjeet 2.2: Roberto rankaisee taas

Lähtö 5 / 4 Roberto Diver

Haastavan Toto75-kierroksen todennäköisin voittaja on avauskohteen 4 Roberto Diver. Ossi Nurmosen valmennettava tavoittelee Jokimaalla jo seitsemättä peräkkäistä voittoaan. Viimeksi Lappeenrannassa ruuna säikäytti kannattajiaan ottamalla ennen lähtölinjaa lyhyen laukan, mutta selvitti nopeasti raville ja oli keulaan edettyään vakuuttava. Myös Jokimaalla Roberto Diver on lähellä koko matkan johtoa.

Lähtö 7 / 9 May Rose

9 May Rose palasi maanantaina Tampereella 3,5 kuukauden tauolta. Tamma oli vielä selvästi tukkoinen, mutta teki kuitenkin asiallisen suorituksen ja pystyy startti alla sekä lyhyellä starttivälillä parantamaan lauantain kilpailuun merkittävästi. Kyvyiltään May Rose on lähdön eliittiä ja kun lähtöpaikkakin hyvä, on Ville Mäkelän valmennettava erittäin kiinnostava pelikohde.

Lähtö 8 / 10 Diktaattori

10 Diktaattori on kärsinyt viime starteissaan epäsopivista rataolosuhteista, mutta Jokimaan napakka talvirata suosii ruunaa. Viime lauantaina Diktaattori kiri huonosta radasta ja lähtölaukasta huolimatta vahvasti kolmanneksi ja osoitti kunnon olevan kohdallaan. Suosikki 3 Ellin Sisu on haavoittuvainen ja Diktaattori on ensimmäisenä kärkkymässä suosikin epäonnea.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi