Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan Toto65-vihje: Roberto Diver voittaa taas

Jokimaan kausi käynnistyy maanantaina, kun Magic Monday -ravit käydään Lahdessa ja Seinäjoella. ESS:n vihjerivissä on kaksi varmaa.

Jokimaan kauden avauskisat ovat ohjelmassa maanantaina kello 18 alkaen. Jokimaa isännöi Magic Monday -iltaa yhdessä Seinäjoen kanssa.

Kierros käynnistyy Seinäjoelta. 4 Al E.Gador Zet ei ole kuntonsa puolesta juuri nyt ihan makeimmillaan, mutta asetelmat ovat tällä kertaa niin suotuisat, että ruunasta leivotaan vihjesysteemin ensimmäinen varma. Keulaan ja kukat.

Toisessa kohteessa 6 M.T. Kitty on lähellä toista peräkkäistä Jokimaan voittoaan. Vahva 2 Don Corleone Trot on loistopaikalta ykköshaastaja. Kolmannessa kohteessa maistuu 9 Cappucetto. Tamma aloitti joulukuun puolivälissä Uumajassa Jonny Länsimäen tallista lupaavalla esityksellä. Cappucetto lähti auton takaa todella kovaa matkaan, mutta otti laukan kaarteeseen mentäessä. Ilman loppusuoran alussa tullutta uutta laukkaa tamma olisi ehtinyt vielä voittoon.

Neljänteen kohteeseen otetaan paljon tavaraa. Viidennen kohteen idearasti on vahvaan kuntoon noussut 9 Eurovaltikka. Toissa kerralla Jyväskylässä Harri Kotilaisen valmennettava kiri tilaa saatuaan lujaa ja ehti kolmanneksi. Viimeksi Tampereella väylät vapauteen sen sijaan pysyivät ummessa maaliin saakka, ja ruuna tuli hyvävoimaisena maaliin. 1 Voima-Simo kilpailee rajussa iskussa, mutta sisäradan paikalta on iso pussitusriski.

Päätöskohteen voittaa 8 Roberto Diver. Ruuna on tehnyt Ossi Nurmosen käsistä vakuuttavaa työtä. Viimeksi Jokimaalla Roberto Diver haki johtopaikan alkumatkasta, eikä saanut tämän jälkeen muista minkäänlaista vastusta. Sama taktiikka toimii myös maanantaina.

ESS:n 70 euron hintainen Toto65-vihjesysteemi (varahevoset suluissa):

1. 4 Al E.Gador Zet (9, 10)

2. 6, 2, 5, 8 (3, 7)

3. 9, 12, 10, 8, 4 (11, 1)

4. 4, 3, 1, 10, 6, 5, 2 (11, 7)

5. 7, 1, 9, 10, 11 (3, 2)

6. 8 Roberto Diver (4, 1)

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi