Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Shadow Of Brisbane häikäisi Jokimaalla – Mika Forss varmisti ajajaliigan voiton

Jokimaan Toto76-kierros käynnistyi lauantaina Nyyti-Maria Timosen tallin Rokin Maxin väkivahvalla suorituksella. Oria ajoi tuttuun tapaan Pertti Puikkonen.

– Hevonen on tehnyt hienoja esityksiä nyt kun on ollut pitävät alustat ja hyvät kelit. Ajoin vain johtavan rinnalla tasaisen reilua. Minun puolestani voidaan laittaa ensi kesän Kuninkuusravit tavoitteeksi.

Kierros jatkui pikkuyllättäjällä, kun Jarmo Saarelan ajama ja Timo Korvenheimon valmentama Hazelhen Hermes kiri upeasti ykköseksi.

– Hevonen on ollut viimeiset pari kuukautta tosi hyvä. Ruuna on koko ajan petrannut ja ensi vuonna yritetään päästä Suur-Hollola-finaaliin. Tallini kalusto on mennyt koko ajan parempaan suuntaan ja positiivisin mielin katsotaan tulevaisuuteen, Korvenheimo iloitsi.

Shadow Of Brisbane teki mahtavan juoksun. Ohjastaja Olli Koivunen

Kolmannen kohteen vei suosikki M.T. Kitty, joka toi Nurmosen perheelle iltapäivän toisen voiton. Seuraavaksi jatkettiin yllätyksellä, kun keulaan päässyt Santtu Raitalan ajama Koivun Tähti piti suursuosikki Viktor Kärpän kurissa.

– Hevonen on nyt notkean tuntuinen. Ajattelin, että vedetään ensimmäinen tuhat hiljaa ja aletaan sitten kiristämään tahtia. Viktor Kärppä oli loppumatkasta liikenneruuhkissa ja ajoin loppumatkan niin kovaa kuin päästiin.

"Hevonen lähti melkein sutimalla matkaan"

Tapio Mäki-Tulokkaan menestystalli nappasi Toto76-voiton myös kauden viimeiseltä kierrokselta. Sen toi Mika Forssin ajama Reverend Dred. Samalla Forss varmisti ajajaliigan voittonsa.

– Hevonen lähti melkein sutimalla matkaan. Tämä tulee keulasta ja jaksaa tehdä pitkänkin kirin. On kiva kun pääsee ajamaan Tapion valmentamia hevosia. Meillä on ollut pitkään hyvät välit.

Kuudennen kohteen yllätyksestä vastasi Kimmo Taipaleen käsissä hienoon menoon syttynyt R.R. Valssitar.

Toto76-kierros päättyi suosikki Shadow Of Brisbanen häikäisevään esitykseen. Ruuna jäi alkumatkasta porukan viimeiseksi ja oli vielä loppukaarteessakin kaukana kärjestä. Tästä huolimatta ruuna heilahti loppusuoralla näyttävästi ykköseksi.

– Pelkäsin, että juoksusta voi tulla vaikea. Hevonen teki mahtavan juoksun, ohjastaja Olli Koivunen kiitteli.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi