Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan vihjeet 29.12: Shadow Of Brisbanen voima puhuu

Lähtö 7 / 14 M.T. Kitty

7. lähdössä yhteen iskevät lämminveritammat. 14 M.T. Kitty on haastavalta lähtöpaikaltakin kohteen selvä perusmerkki. Ossi Nurmosen suojatti starttasi viimeksi Ruotsin Solvallassa, jossa tamman kirivaihe ei mennyt sujuvasti ja tamman oli tyytyminen viidenteen sijaan. Edelliskerralla Kuopiossa tamma kiri 3. ulkoa näyttävästi ykköseksi. Lauantaina kiertämistä riittää, mutta todella kovan rytminvaihtokyvyn omaava tamma ehtii Jokimaan pitkällä maalisuoralla kärkeen.

Lähtö 9 / 4 Harmimatic Tinker

9. lähdön mahdollinen yllättäjä on kovakuntoinen 4 Harmimatic Tinker. Tuomo Heiskasen valmennettavalle jäi viimeksi Seinäjoella reilusti jossiteltavaa. Alkumatkan 4. ulkona juosseella ruunalla yritettiin loppumatkasta tehdä ohituksia sisäkautta, mutta ruuna tuli lopulta voimat tallella pussissa maaliin. Kovaa matkaan kiihdyttävä ruuna on saanut Jokimaalle loistavan lähtöpaikan ja tällä kertaa juoksuasetelmat löytyvät kärjen läheltä.

Lähtö 11 / 3 Shadow Of Brisbane

Huipputasokkaan päätöslähdön pelikohde on 3 Shadow Of Brisbane. Harri Koivusen tallin ruuna oli viime lauantaina kirimässä voittokamppailuun kunnes kadotti raviaan ja laukkasi. Nyt juostava täysi matka sopii edelliskerran mailia paremmin ja lähtöpaikkakin on asiallinen. Tällä kaudella jo 10 kertaa voittanut voimahevonen vaikeasti lyötävissä.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi