Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihjeet 13.12: Fontaine Brodde Toto5-varmaksi

Lähtö 6 / 9 Fontaine Brodde

Toto5-pelin paras varma on 6. lähdön 9 Fontaine Brodde. Hannu Isotalon suojatti on startannut Suomessa neljästi ja ollut joka kerta loistava. Kolme ensimmäistä kilpailua tuottivat voiton ja viimeksi Turussa ruuna oli kolmossijasta huolimatta vähintään yhtä hyvä. Fontaine Brodde juoksi Toto76-lähdössä takajoukoissa, josta kiersi pitkällä kirillä vahvasti maaliin. Edelle jäivät vain keulassa ja johtavan takana juosseet hevoset. Jokimaalla paikka takarivissä on ihan kohtalainen ja Fontaine Brodde kirii Jokimaan pitkällä maalisuoralla ykköseksi.

Lähtö 7 / 9 Gossip’s Hero

7. lähdön 9 Gossip’s Hero on noussut mainioon kuntoon ja voitto roikkuu ruunan kohdalla ilmassa. Viimeksi Lappeenrannassa ruuna täräytti keulaan ja jäi painamaan voimakkaasti ohjille. Maalisuoralla yksi vastustaja kiri ohi, mutta hevonen ansaitsi suorituksestaan hyvän arvosanan. Toissa kerralla Marja Haakanan valmennettava tsemppasi johtavan rinnalta neljänneksi. Jokimaalla luvassa on selkäjuoksu ja ruuna on yksi lähtönsä suosikeista.

Lähtö 8 / 7 Cacshot

8. lähdön pelikohde on 7 Cacshot. Tapio Perttusen tallin 3-vuotias on parantanut jatkuvasti otteitaan ja ollut kahteen viimeiseen oikeinkin hyvä. Viimeksi Tampereella ori lähti kiertämään kolmatta rataa ilman vetoapua jo reilut 1200 metriä ennen maalia ja runnoi raskaasta reissusta huolimatta vahvasti ykköseksi. Edelliskerralla Vermossa Cacshot oli tuntuvasti sijoitustaan parempi. Ori tippui alkulaukkansa jälkeen takajoukkoihin, josta kiri loppua vahvasti vaikka vauhdinjako oli tuntuvasti takahevosia vastaan. Viime starttien perusteella keskipitkä matkakin on oriille vain etu, joten ulkona olevasta lähtöpaikasta huolimatta sen kuuluu olla lähtönsä suosikki.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi