Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan Toto4-vihje: Lady Nightingalessa on ideaa

Jokimaan ravien Toto4-avauksen 5 Sylvie De Vie on kohteiden todennäköisin voittaja, mutta varmaksi rastaamista kannattaa pohtia tarkkaan, sillä tammalla on riski jäädä ravaamaan toiselle ilman vetoapua. Siitä voittaminen ei ole sopivassa seurassakaan yksinkertaista. Kuntonsa puolesta Tapio Perttusen valmennettavalla on viime ajoilta ylivoimaiset näytöt. Viimeksi Vermossa Sylvie De Vie kiri kovassa tammalähdössä vinhasti kakkoseksi, vaikka vauhdinjako oli sitä vastaan.

Toinen kohde on pyöreä ja lapulle otetaan kaikkiaan viisi merkkiä. Kolmannen kohteen paras rasti on 4 Lady Nightingale. Syksyllä Leo Mönttisen talliin siirtynyt tamma on väläytellyt mukavia otteita, mutta täydellinen onnistuminen antaa vielä odottaa itseään. Jokimaalla asetelmat ovat kuitenkin sellaiset, että ravia polkiessaan tamma pystyy ottelemaan voitosta. Vermossa tamma teki laukan jälkeen mainion juoksun ja kiri lopussa voimia tallella viidenneksi.

Päätöskohteen 1 Yeezuz on kilpaillut koko uransa ilman voittoja. Perjantaina asiaan voi kuitenkin tulla muutos, sillä vastus on sopiva, lähtöpaikka asiallinen ja ruuna kunto kohdallaan. Nina Pettersson-Perklenin suojatti on ollut viime starteissaan epäonninen. Forssassa tehtävä oli takajoukoista täysin mahdoton kärkipään hevosten vetäessä matkalla hiljaa. Edelliskerralla Ruotsin Gävlessä Yeezuz tuli paukut tallella pussissa maaliin.

ESS:n 54 euron hintainen Toto4-vihjesysteemi (varahevoset suluissa):

1. 5, 4, 3 (7, 6)

2. 3, 4, 9, 12, 1 (11, 2)

3. 4, 8, 2 (7, 1)

4. 1, 4, 7, 10, 3, 12 (2, 6)

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi