Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Tapio Perttusen valmentaman Bosses Ladyn unelmakausi kisaa vaille valmis

Ravivalmentaja Tapio Perttusen Bosses Lady starttaa lauantaina suosikkina kolmivuotiaiden tammojen Kasvattajakruunu-finaalissa Seinäjoella. Bosses Lady on tehnyt kolmivuotiskaudella upeaa työtä. Tamma on tienannut 117 900 euroa ja kilpaillut urheasti myös samanikäisiä oriita ja ruunia vastaan.

Orimattilalainen Perttunen kertoo, että hevonen lähti palautumaan välierästä hivenen huonosti, minkä vuoksi se käytettiin eläinlääkärillä. Mitään mullistavaa ei löytynyt. Bosses Lady sijoittui toissa viikolla ajetussa välierässä kakkoseksi Anne Kankaan valmentaman Peanutsin jälkeen.

Bosses Ladyn unelmakausi saa valmentajaltaan kehuja jo ennen vuoden viimeistä koitosta. Kasvattajakruunu-finaalin jälkeen tamma jää kilpailutauolle.

– Aivan mahtavan kaudenhan hevonen on tehnyt. Se on tosi loistava hevonen, varmasti yksi koko ikäluokan kärkinimistä, Perttunen sanoo Hippoksen tiedotteessa.

– Ja kyllä se varmasti vielä kehittyy ensi vuodelle. Treenattu on vasta sillä tavalla nätisti, ja kyllä hevoset vaan kolmivuotiskauden jälkeen vielä aina muuttuvat, menevät eteenpäin.

Bosses Ladyn omistaa B. Lady Stable Hollolasta ja sen on kasvattanut Kalle Savo.

Suvi Lempinen
suvi.lempinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi