Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan Toto5-vihje: Salmisten silmäterä valmis voittamaan

Toto5-avauksessa 1 Luxorious Lord on lähellä koko matkan johtoa. Jaakko Salmisen valmennettava palasi lokakuun puolivälissä Lappeenrannassa tauolta ja teki heti plusmerkkisen esityksen. Ruuna ei voinut kovassa lopetuksessa mitään hirmukuntoiselle M.T. Kittylle, mutta piti muun joukon varmasti takanaan. Jokimaalla kyytiin hyppää ammattikuski Henri Bollström ja kun lähtöpaikka on nopealle avaajalle loistava, voidaan ruunaa odottaa voittokamppailuun.

Toisessa kohteessa riittää haastetta. Kolmannessa kohteessa suosikit ovat parhailla lähtöpaikoilla, mutta siitä huolimatta 11 Go Down ansaitsee maininnan. Laura Mustosen suojatti ei ole niittänyt viime vuosina menestystä, mutta juuri nyt ruuna on noussut mainioon kuntoon. Viimeksi Kouvolassa Go Down juoksi 3. ulkona, eikä päässyt kirimään lopussa vapaasti. Edellisstartissa Lappeessa se esitti 3. ulkoa vahvan kirin.

Neljännessä kohteessa kohtaavat avoimen tason lämminveriset. 11 Next Direction tehtävä ei ole pikamatkalla helppo, mutta luokkahevonen nousee lähelle. 1 Stormysky pääsee mielimatkalleen loistoasemista. Päätöskohde on kahden kauppa. 11 Angel Raziel hallitsi Vermossa keulasta varmoin ottein. 13 Capo The Amour juoksi kovassa JTT-finaalissa 5. sisällä, eikä vaikuttanut maalissa kaikkensa antaneelta.

ESS:n 54 euron hintainen Toto5-vihjerivi (varahevoset suluissa)

1. 1 Luxorious Lord (5, 3)

2. 15, 4, 2, 12, 9, 10, 11, 1, 16 (5, 14)

3. 1, 2, 3, 11, 4 (5, 6)

4. 4, 11, 1, 9, 7, 6 (10, 5)

5. 11, 13 (3, 12)

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi