Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihjeet: Orimattilan Lordi vie voiton

Lähtö 4 / 1 Luxorious Lord

Ravien 4. lähdössä 1 Luxorious Lord on lähellä koko matkan johtoa. Jaakko Salmisen valmennettava palasi lokakuun puolivälissä Lappeenrannassa tauolta ja teki heti plusmerkkisen esityksen. Ruuna ei voinut kovassa lopetuksessa mitään hirmukuntoiselle M.T. Kittylle, mutta piti muun joukon varmasti takanaan. Jokimaalla kyytiin hyppää ammattikuski Henri Bollström ja kun lähtöpaikka on nopealle avaajalle loistava, voidaan ruunaa odottaa voittokamppailuun.

Lähtö 6 / 11 Go Down

6. lähdön suosikit ovat parhailla lähtöpaikoilla, mutta siitä huolimatta pelikohteeksi nostetaan vähälle huomiolle jäävä 11 Go Down. Laura Mustosen suojatti ei ole niittänyt viime vuosina menestystä, mutta ruuna on noussut syksyllä mainioon kuntoon. Viimeksi Kouvolassa Go Down juoksi 3. ulkona, eikä päässyt kirimään lopussa vapaasti. Edellisstartissa Lappeessa se esitti 3. ulkoa vahvan kirin.

Lähtö 7 / 11 Next Direction

7. lähdössä kohtaavat avoimen tason lämminveriset. 11 Next Direction oli ikäluokkatähti, mutta viisivuotiskaudella se on startannut vasta seitsemän kertaa. Viimeksi Vermossa ruunan juoksu epäonnistui täysin, eikä nykyvireestä saanut kunnon kuvaa. Luokaltaan Next Direction on tähän tehtävään kova tekijä ja vaikka lyhyt matka ja huono lähtöpaikka tekevätkin tehtävästä haastavan, täytyy ruunan kiertää tässä kärkitaistoon.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi