Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Mäki-Tulokkaan talliin kolme voittoa Jokimaalla

Sunnuntain Toto5-avaus Jokimaalla oli suosikki Star Martinin heiniä. Jatkuvasti kovissa lähdöissä juossut ruuna sai loistavan reissun toisena ulkona ja piti maalisuoralla Ebu B.Bokon varmasti kurissa. Toiseen kohteeseen saatiin pieni yllättäjä, kun Mosquito Mili kiitti ohjastaja Iikka Nurmosta nappireissusta.

– Hevoseen tuli mukavasti painetta kun vedin loppukaarteessa laput silmille. Hevonen on nyt terveempi kuin aikoihin ja suorittaa tosi hyvin.

Kolmantena kohteena ajettu pitkän matkan suomenhevosvoltti oli taatusti yksi Jokimaan ravikauden värikkäimpiä lähtöjä. Voiton vei väkevän esityksen tehnyt Esa Holopaisen ohjastama Karlo.

– Tämä on hidas, mutta vahva hevonen. Viimeisellä takasuoralla mietin, että riittääköhän ruunan vauhti voittoon asti. Pitkä matka suosi meitä tänään, valmentaja Janne Bährend sanoi.

Neljännessä kohteessa MAS Bella aloitti Tommi Kylliäisen tallista voitolla.

– Hevonen tuli meille syyskuussa. Tämä oli jo ennestään hyvin hoidettu ja valmennettu hevonen, joten ihmeitä ei olla pystytty tekemään. Varsinkin viime vuonna tamma teki kuitenkin tosi hyviä juoksuja.

Päätöskohteen paras oli keulapaikalla juossut Notable. Ruunaa ohjasti Tapio Mäki-Tulokkaan tallilla työskentelevä Sami Nummi. Mäki-Tulokas oli illan nimi, sillä tallin kaikki kolme kilpaillutta hevosta voittivat lähtönsä.

Tallin hattutempun täydensi illan 9. lähdön tyylikkäästi hoidellut Fullhand Comery.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi