Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Ojanperän talliin kaksi voittoa Jokimaalta

Jokimaalla ravattiin tiistaina poikkeuksellisen tasokkaat iltaravit, kun ohjelmassa olivat Jokimaa Tekee Tähtiä ja SHKL:n Hevosenomistajapokaalin karsinnat.

Hevosenomistajapokaalin karsintavoittajista kaksi oli orimattilalaisen Timo Korvenheimon suojatteja. Sahara True Lies ja First Class Lady tekivät upeat esitykset. Kolmas karsintavoittaja oli Markku Niemisen tallin Sahara Peyote, joka vastasi keulasta tarpeen mukaan. Puolentoista viikon päästä lauantaina ajettavassa finaalissa voittajaa odottaa 20 000 euron ykköspalkinto.

JTT-karsinnat alkoivat Rapid Leaderin voitolla. Petri Klemolan valmennettavaa ohjasti Hannu Hietanen. Toisen kohteen yllätysvoittaja oli Jorma Kinnusen valmentama ja Jarmo Saarelan ajama Wang Dang Doodle. Ruuna voitti myös viime vuonna JTT-karsinnan.

– Yritettiin upporikasta ja rutiköyhää ja ajettiin keulasta. Viime vuonna tuli finaalissa takarivistä laukka, mutta nyt valitaan eturivin lähtöpaikka.

Toto5-pelin eniten pelattu hevonen Amazing Warrior jyräsi kolmannessa kohteessa johtavan rinnalta väkevästi ykköseksi. Seppo Mäntyniemen suojatti lähtee finaaliin suosikkina.

– Hevonen on ihan jäätävässä iskussa. Toisen kerran uralla avattiin korvat, ja silloin alkoi tapahtumaan. Ruuna voitti hienolla tyylillä, ohjastaja Mika Forss kertoi.

Myös neljännen karsinnan voittaja Boadicea oli vakuuttava. Turkulainen Olli Koivunen ohjasti isänsä Harrin valmennettavaa.

– Tämä on tosi hyvä ja nopea hevonen. Myös pää vetää. Kymmentä voittoa vuodessa ei oteta vahingossa, Olli Koivunen kehui ajokkiaan.

Kaksi viimeistä karsintaa meni Antti Ojanperän valmennettaville. Viides karsintavoittaja Malecon hallitsi keulapaikalta varmaan tyyliin ja paukkuja jäi finaaliinkiin. Cash No Limit voitti oman karsintansa samalla taktiikalla.

– Tänään nähtiin tosi hyvää Maleconia. Ruuna ei ole ollut mikään varsatähti, ja sen kanssa on edetty tarkoituksella rauhassa, valmentaja Antti Ojanperän puoliso Jutta Ihalainen iloitsi.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi