Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hevosvoima

Jokimaan ravivihjeet 1.10: Doris Hoss nousukunnossa

Lähtö 2 / 3 Sue’s Photo

Ravien 2. lähdössä 3 Sue’s Photo on hyvältä lähtöpaikaltaan todennäköinen menestyjä. Tapio Mäki-Tulokkaan suojatti teki Turussa asiallisen juoksun ja tällä kertaa ruunalla on mahdollisuudet päästä keulaan konrolloimaan tapahtumia. Johtopaikalta Sue’s Photo pystyy pitämään vastustajansa kurissa.

Lähtö 3 / 7 Terroristi

3. lähdön 7 Terroristi voitti viime kaudella kahdeksasta kilpailustaan peräti kuusi, mutta tällä kaudella ruuna ei ole ansainnut vielä euroakaan. Terroristin viimeisin kilpailu oli Lappeenrannassa ja tuon startin perusteella ruuna menestyy pian. Terroristi juoksi matkalla 5. ulkona ja tuli lopulta erittäin hyvävoimaisena ja vailla vapaata kiritilaa maaliin. Jokimaalla lähtöpaikka tuo haasteensa, mutta juoksun yhtään onnistuessa voittokaan ei saa tulla yllätyksenä.

Lähtö 4 / 11 Doris Hoss

Ravien 4. lähdössä 1 May Rose on suosikki, mutta 11 Doris Hoss on ikävästä paikastaan huolimatta pakkorasti. Tamma kilpaili viimeksi Lappeenrannassa Villinmiehen Tammakilvan karsinnassa, jossa teki lupaavan esityksen. Antti Teivainen panosti tammalla kiihdytykseen ja juoksupaikka löytyi 3. sisältä. Päätöspuolikkaalla Doris Hoss oli pitkään vailla kiritilaa ja vapaat väylät saatuaan tamma kiri loppusuoran hurjaa kyytiä kunnes ajautui juuri ennen maalia uudestaan pussiin. Tuon kisan perusteella hevosen kunto on vahvassa nousussa.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi